Toch tijd voor een 1 april-grap op de Gijminkschool

Waar er normaliter druk wordt nagedacht om een ander op de eerste april een poets te bakken, is er in deze tijd van crisis niet veel te beleven op dat gebied. Toch hadden de juffen Mariska en Joanneke van groep 7 en 8 van ODS ’t Gijmink iets bedacht om toch iets uit te kunnen halen. Zij verzochten de leerlingen om naast het aanmeldingsformulier voor het voortgezet onderwijs, ook foto’s van de behaalde zwem- en strikdiploma’s op te sturen. Vandaag werden de kinderen en hun ouders via Facebook vriendelijk bedankt voor de vele inzendingen en het duo beloofde de foto’s keurig door te sturen…

Gerelateerde berichten

  • Hele Gijminkschool zingt voor de buren…29 november 2018 Hele Gijminkschool zingt voor de buren… Een prachtig tafereel vanmiddag bij de Gijminkschool. Daar gingen alle leerlingen naar buiten om te zingen voor Dick en Hetty Scholte in 't Hof. Zij zijn vandaag op de kop af zestig jaar […]
  • Gevel Villa 70 stukje kleurrijker4 november 2019 Gevel Villa 70 stukje kleurrijker De grote kale muren van de Gijminkschool en wijkgebouw Villa 70 zijn opgepimpt met kleurrijke poppetjes en de letters Villa 70. Dit was al langer een wens van de buurt en de gebruikers. […]
  • De grap is wel gemaakt…1 april 2015 De grap is wel gemaakt… In korte tijd een stroom aan reacties op het voornemen van het college van B&W om 100 vluchtelingen onderdak te bieden in het voormalige postkantoor. En weinigen die positief waren […]
  • Tablet-methode Gijmink als blauwdruk7 april 2017 Tablet-methode Gijmink als blauwdruk Als pioniers voor de landelijke toekomst. Zo worden de leerlingen en leraren graag omschreven bij ODS ’t Gijmink. Daar werd deze week namelijk hun nieuwe lesmethode Snappet langs de […]
  • Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap1 april 2018 Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap Het wekte verbazing met name bij de gebruikers van het Beachveld naast sporthal De Mossendam. Vorige week werd aangekondigd dat er ook pony's getraind zouden worden van manege De Barlo. […]