Sleutel gevonden in De Meene UPDATE

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een sleutel, welke is gevonden tijdens een wandeling door De Meene. UPDATE: De sleutel is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Bijzondere vondst in de Deldensestraat UPDATE16 september 2020 Bijzondere vondst in de Deldensestraat UPDATE In de categorie gevonden voorwerpen kreeg de redactie een bijzonder object onder ogen. Aan de Deldensestraat in Goor vond hij een fraaie kleine bromfiets zonder kenteken die hieronder is […]
  • Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update)6 augustus 2014 Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update) In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een gevonden vishengel. Aan de Kloosterlaanvijver is eerder deze week een karperhengel opgedoken door een attente bezoeker. De eigenaar kan […]
  • Camperaar Bernard kremers 70 jaar oud23 januari 2021 Camperaar Bernard kremers 70 jaar oud Bernard Kremers is vandaag 70 jaar geworden. Om deze dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan hebben de kinderen des huizes de boel aan de Diepenheimseweg in feestelijke stemming […]
  • Display gestolen van Sparta-fiets bij de Lidl15 november 2020 Display gestolen van Sparta-fiets bij de Lidl In de categorie gestolen artikelen hebben we deze week aandacht voor een display van een electrische fiets van het merk Sparta. Deze is ontvreemd op zaterdag bij de Lidl-supermarkt op het […]
  • Gehoorapparaat verloren op Weversplein15 oktober 2020 Gehoorapparaat verloren op Weversplein In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een gehoorapparaat. Een der trouwe bezoekers van deze site is een apparaatje eerder deze week kwijtgeraakt op het Weversplein. Hebt u iets […]