Medailles voor leukste foto’s Goorse Berenjacht

De beheerders van de Facebookpagina Berenjacht Goor hebben een foto-actie bedacht voor diegene die dit weekeinde nog op zoek gaan naar de talloze knuffelberen achter de Goorse ramen. Wie een leuke foto post onder het bericht van de actie op de desbetreffende Facebookpagina, maakt kans op één van de drie medailles die daarvoor beschikbaar zijn gesteld. Het is de bedoeling dat vaders, moeders, opa’s of oma’s die meelopen de foto maken van de kinderen of misschien een speciale beer die gevonden is. Er kunnen tot zondagmiddag 17:00 uur foto’s geplaatst worden.

Gerelateerde berichten

  • Goorse vakantiefoto’s…(2)18 augustus 2022 Goorse vakantiefoto’s…(2) En dan is het alweer tijd voor de tweede serie vakantiefoto's van Gorenaren die uit alle uithoeken weer zijn opgestuurd. Van Peru tot aan de Weerribben, van Egypte tot Ommel en van Italië […]
  • Deel je vakantiefoto!11 augustus 2022 Deel je vakantiefoto! In deze warme vakantietijd is een groot deel van Goor weer uitgevlogen naar verre of minder verre oorden of heeft het met deze hitte ook 'Rundumhausen' uitstekend naar de zin. Wij zijn […]
  • Nog even nagenieten…19 april 2022 Nog even nagenieten… Het was zonovergoten, oergezellig en muzikaal top al was het bier aan het begin van de avond bijna overal op. Het Goorse Bigbandfestival was voor de vele bezoekers een heerlijke middagje […]
  • Trienen exposeert heldinnen in de Kerkstraat17 april 2022 Trienen exposeert heldinnen in de Kerkstraat Tijdens het Bigbandfestival is er morgen ook een uitgebreide expositie te bezoeken van de Goorse fotografe Barbara Trienen. Zij heeft vrouwelijke helden in beeld gebracht. "De superhelden […]
  • Dubbele regenboog door Saharastof…14 april 2022 Dubbele regenboog door Saharastof… Weerman en fotograaf Eric Effing stuurde vanaf 't Heeckeren een tweetal foto's van een opmerkelijk natuurfenomeen waarmee Goor gisteravond te maken kreeg: "Rond kwart over acht trokken na […]