Sinterklaas op bezoek bij voetbalclubs

 sinterklaas1

Sinterklaas heeft in deze drukke dagen ook zijn jaarlijkse bezoekje aan vv Twenthe afgelegd. Ruim tachtig kinderen van de Tricolores kwamen dit weekend af op het festijn. Sinterklaas, die zelf ook enorm van voetbal houdt, komt al sinds jaar en dag naar sportpark Piepwillem en trakteert de kinderen op een presentje. Ook bij GFC kwam de goedheiligman langs. Daar ontvangen de jonge voetballers eerst een pietendiploma na een uur sport en spel. Woensdag bezoekt Sinterklaas Hector.

Gerelateerde berichten

  • Politiecontrole bij Buddy’s30 augustus 2011 Politiecontrole bij Buddy’s De politie heeft vanmiddag ter hoogte van café Buddy's een algemene controle gehouden. Automobilisten werden gecontroleerd op snelheid, gordels en autopapieren. De locatie aan de […]
  • Laptop en zakelijke papieren gejat uit auto4 april 2016 Laptop en zakelijke papieren gejat uit auto Het was even een weekje rustig. Maar het gretige dievengilde heeft haar neus weer tegen het venster gedrukt. Naar nu blijkt is zaterdag een inwoner slachtoffer geworden van een brute […]
  • Winterweer op komst…6 december 2020 Winterweer op komst… Als de voortekenen niet bedriegen zou er wel eens koud Goors winterweer aan kunnen komen. Dat concludeert ook de weer-expert Eric Effing. Hij stuurde een fraaie foto van een bijzonder […]
  • Twenthe wint zeer knap bij KOSC22 april 2012 Twenthe wint zeer knap bij KOSC Twenthe Goor heeft uitstekende zaken gedaan in de derde klasse A. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won vanmiddag bij titelkandidaat KOSC en is nu zo goed als zeker veilig. In […]
  • Hector blijft steken op 2-2 bij hekkensluiter13 maart 2016 Hector blijft steken op 2-2 bij hekkensluiter Hector is er niet in geslaagd om met een driepunter terug te keren in Goor. Het uitduel tegen hekkensluiter Neede werd met 2-2 gelijk gespeeld. De groen witten kwamen na 22 minuten op […]