Salut, GGD, Viverion en bieb samen in ‘Carint-pand’

Welzijnsinstelling Salut gaat verhuizen naar het pand in de Grotestraat waar eerder Carint gevestigd was. Ook de GGD en woningcoöperatie Viverion zal daar gehuisvest worden terwijl ook de Bibliotheek een deel van de ruimte zal benutten. Voor de aankoop en de verbouwing is in totaal €800.000 nodig, volgens het College van B&W. Daarover moet de gemeenteraad nog wel beslissen. Het is de bedoeling dat met de realisatie ook het aangezicht van het pand aan het plein in de Grotestraat wordt verfraaid. De werkzaamheden moeten begin volgend jaar zijn afgerond. Het onderkomen van Salut en Viverion in de Rozenstraat is inmiddels verkocht. Wie dat gebouw (voormalige dependance MAVO) heeft aangekocht wordt binnenkort bekend gemaakt.

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Bibliotheek beperkt open13 januari 2021 Bibliotheek beperkt open Tijdens deze lockdown is de Goorse bibliotheek beperkt open zijn voor het ophalen en terugbrengen van boeken. De overige activiteiten stoppen tot en met 9 februari. De Puzzeltheek in […]
  • Digisterker voor hulp bij communicatie met de overheid8 maart 2020 Digisterker voor hulp bij communicatie met de overheid Er komen vier cursus-ochtenden in de Goorse bibliotheek voor mensen die problemen hebben met de digitale communicatie met de overheid. Onder de noemer Digisterker zijn instructeurs […]
  • Bibliotheek dicht tot en met 18 november4 november 2020 Bibliotheek dicht tot en met 18 november De Goorse bibliotheek is vanaf morgen twee weken gesloten. Dit in verband met de aangescherpte Corona-maatregelen en de nieuwe adviezen van het RIVM. Wie nog boeken of ander geleend […]
  • Workshops voor kinderen in de bibliotheek…9 oktober 2020 Workshops voor kinderen in de bibliotheek… In de bibliotheek in Goor worden de komende Herfstvakantie-week 4 workshops georganiseerd op het gebied van techniek en programmeren. Morgen (zaterdag) kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar […]