Doors Wide Open met LED-scherm door Goor

De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag ’s middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten tonen aan dierbaren die ze vanwege de Corona-crisis nu niet kunnen bezoeken. Deze zien de bus dan met het grote scherm voor de deur. De filmpjes kunnen door mensen zelf worden opgenomen op bijvoorbeeld een mobiele telefoon en aanleveren op een USB-stick. Wie een boodschap van maximaal twee minuten wil laten sturen en laten zien, kan mailen met stichtingdoorswideopen@nullgmail.com. Het filmpje mag maximaal 2 minuten zijn en er kunnen 25 verzoeken gehonoreerd worden in Goor en de andere kernen in de Hof van Twente. Aanmelden kan tot vanmiddag 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten…11 april 2020 Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten… De stichting Doors Wide Open is er maar druk mee. Zeker in deze tijd waarin de Corona-crisis een zware stempel drukt op het dagelijkse bestaan. Zeker voor diegenen die noodgedwongen thuis […]
  • Glazen Huis-actie heeft al 5.000 euro opgebracht23 december 2020 Glazen Huis-actie heeft al 5.000 euro opgebracht Er is sinds de start van de uitzendingen afgelopen zaterdag vanuit het Glazen Huis in het Proathuus in Goor, zo'n 5.000 euro opgehaald. Er zijn nu ongeveer 1200 loten verkocht à €2,50 en […]
  • Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door18 december 2020 Glazen Huis-actie gaat ondanks nieuwe maatregelen wel door De uitzendingen vanuit het Glazen Huis in 't Proathuus in Goor, gaan vanaf zaterdag gewoon door. Ondanks de instelling van een harde lockdown die deze week van kracht werd, denkt de […]
  • Talentenjacht tijdens Glazen Huis-actie20 november 2020 Talentenjacht tijdens Glazen Huis-actie Tijdens de Glazenhuis in de week voor kerst, organiseert het organiserende Hof in actie- comité een talentenjacht voor kinderen uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente. Kinderen […]
  • Kledingbank Seine in Farid Markt13 maart 2020 Kledingbank Seine in Farid Markt Kledingbank Seine van de stichting Doors Wide Open heeft onderdak gevonden in het achterste deel van Farid Markt in het Goorse centrum. Dat is in de afgelopen dagen ingericht en is vanaf […]