Doors Wide Open met LED-scherm door Goor

De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag ’s middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten tonen aan dierbaren die ze vanwege de Corona-crisis nu niet kunnen bezoeken. Deze zien de bus dan met het grote scherm voor de deur. De filmpjes kunnen door mensen zelf worden opgenomen op bijvoorbeeld een mobiele telefoon en aanleveren op een USB-stick. Wie een boodschap van maximaal twee minuten wil laten sturen en laten zien, kan mailen met stichtingdoorswideopen@nullgmail.com. Het filmpje mag maximaal 2 minuten zijn en er kunnen 25 verzoeken gehonoreerd worden in Goor en de andere kernen in de Hof van Twente. Aanmelden kan tot vanmiddag 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten…11 april 2020 Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten… De stichting Doors Wide Open is er maar druk mee. Zeker in deze tijd waarin de Corona-crisis een zware stempel drukt op het dagelijkse bestaan. Zeker voor diegenen die noodgedwongen thuis […]
  • Kledingbank Seine in Farid Markt13 maart 2020 Kledingbank Seine in Farid Markt Kledingbank Seine van de stichting Doors Wide Open heeft onderdak gevonden in het achterste deel van Farid Markt in het Goorse centrum. Dat is in de afgelopen dagen ingericht en is vanaf […]
  • Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier9 september 2019 Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier Onder de naam Seine begint de Stichting Doors Wide Open, een kleding- en voedselbank voor mensen en een voedselbank voor dieren. De stichting zamelde al kleding, spullen en speelgoed in […]
  • Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open15 juli 2018 Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open De Goorse Hofjongeren organiseren op donderdag 26 juli een spelletjesmiddag voor kinderen. Op de eerste donderdag van de grote schoolvakantie is iedereen welkom vanaf 13:30 uur bij 't […]
  • Doors Wide Open krijgt fikse subsidie Oranjefonds4 juli 2017 Doors Wide Open krijgt fikse subsidie Oranjefonds Het Oranjefonds heeft de Goorse stichting Doors Wide Open een bedrag van €15.200 toegezegd voor twee projecten. Zo komt er geld vrij voor de uitbreiding van het zogenoemde Rustpunt tussen […]