Keestra te gast in De Hofbar op NPO2

Ingrid Keestra is vanavond te gast in het tv-programma De Hofbar van omroep Powned. Daar zal ze vertellen heo het is om mantelzorger te zijn tijdens deze Corona-crisis. De Hofbar is een politiek programma waarin de bekende presentator Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt. Ingrid Keestra is bekend van haar boek ‘Mantelzorger der liefde’ waarin de Goorse onder meer deze zorg vanuit eigen ervaringen met haar demente moeder beschrijft. De live-uitzending is vanavond vanavond vanaf 22.20 uur te zien op NPO2.

Gerelateerde berichten

  • Keestra op TV bij Omroep Max15 november 2021 Keestra op TV bij Omroep Max De Goorse schrijfster Ingrid Keestra is komende vrijdag, 19 november te zien in tv-programma Meldpunt bij Omroep MAX op NPO2 (19:20 uur). Een cameraploeg van de landelijke zender kwam […]
  • Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen2 november 2020 Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen Ze geniet landelijke bekendheid door haar boek 'Mantelzorger der liefde' over haar ervaringen als verzorger van haar moeder met dementie. Ingrid Keestra hielp daarmee indirect veel andere […]
  • Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg11 mei 2021 Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg Schrijfster Ingrid Keestra lanceert vandaan haar tweede boek over mantelzorg voor iemand met dementie. De 52-jarige Goorse kreeg al landelijke bekendheid met haar eerste uitgave […]
  • Ingrid Keestra in Dubbelportret24 maart 2022 Ingrid Keestra in Dubbelportret Ingrid Keestra is komende zondag 27 maart tussen 11.00 en 12.00 uur te gast bij het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM. De geboren Deventerse die zelf zegt door 'toeval' in Goor […]
  • Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer16 september 2019 Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. […]