Keestra te gast in De Hofbar op NPO2

Ingrid Keestra is vanavond te gast in het tv-programma De Hofbar van omroep Powned. Daar zal ze vertellen heo het is om mantelzorger te zijn tijdens deze Corona-crisis. De Hofbar is een politiek programma waarin de bekende presentator Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt. Ingrid Keestra is bekend van haar boek ‘Mantelzorger der liefde’ waarin de Goorse onder meer deze zorg vanuit eigen ervaringen met haar demente moeder beschrijft. De live-uitzending is vanavond vanavond vanaf 22.20 uur te zien op NPO2.

Gerelateerde berichten

  • Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen2 november 2020 Goorse schrijfster wil mantelzorgers ontzorgen Ze geniet landelijke bekendheid door haar boek 'Mantelzorger der liefde' over haar ervaringen als verzorger van haar moeder met dementie. Ingrid Keestra hielp daarmee indirect veel andere […]
  • Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg11 mei 2021 Keestra lanceert tweede boek over mantelzorg Schrijfster Ingrid Keestra lanceert vandaan haar tweede boek over mantelzorg voor iemand met dementie. De 52-jarige Goorse kreeg al landelijke bekendheid met haar eerste uitgave […]
  • Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer16 september 2019 Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. […]
  • Mantelzorgers welkom op gratis wijnproeverij12 april 2018 Mantelzorgers welkom op gratis wijnproeverij Mantelzorgers uit Goor en omgeving zijn komende woensdag 18 april welkom op een gratis wijnproeverij bij de wijngaard van Twentewijn in Bentelo. Het initiatief voor deze avond komt van de […]
  • Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie6 september 2017 Goorse brengt boek uit over Alzheimer en dementie De Goorse Ingrid Keestra heeft een boek geschreven over Alzheimer en dementie dat volgende week dinsdag 19 september (twee dagen voor Wereld-Alzheimerdag) zal worden gepresenteerd in De […]