Piet en Leni Schalk 60 jaar getrouwd

Het moet vanwege de Corona-crisis ingetogen en op afstand maar de vriwegde is er niet minder om aan de Posthuisstraat in Goor. Daar vieren Piet en Leni Schalk een diamanten huwelijksjubileum. Het echtpaar had in vroeger tijden een kruidenierswinkel en een camping in Enter. Daarna runde het duo jarenlang een camping-winkel in de Goorse Stationslaan. Inmiddels genieten ze al jaren van de oude dag en zijn dus nu 60 jaar getrouwd. Alle buren willen via deze weg Piet en Leni van harte feliciteren en nog vele jaren toewensen !

Gerelateerde berichten

  • Rudi Jansen viert 60e verjaardag op bijzondere wijze5 mei 2020 Rudi Jansen viert 60e verjaardag op bijzondere wijze Hij is prominent Rellie-lid en in het dagelijks leven werkzaam bij aannemingsbedrijf Haafkes. Rudi Jansen, enkele jaren geleden ook Prins Carnaval van CV Sterzo, is een graag geziene en […]
  • Feestweek jubilerende Gijminkschool begonnen12 september 2016 Feestweek jubilerende Gijminkschool begonnen De Gijminkschool bestaat 60 jaar en dat wordt deze hele week groots gevierd. In 1956 werd de school aan de Goorse van der Sluisstraat geopend en 5 jaar geleden weer verlaten voor een nieuw […]
  • Sloop voor nieuwbouw Constantijnhof bijna voltooid18 februari 2016 Sloop voor nieuwbouw Constantijnhof bijna voltooid De sloop voor het bouwproject Constantijnhof is nagenoeg afgerond. De oplettende voorbijganger heeft al gezien dat het voormalige pand van Campingbedrijf Schalk Recreatie ook slachtoffer […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • 60 jarig huwelijk bruidspaar Braamhaar19 januari 2014 60 jarig huwelijk bruidspaar Braamhaar Al 60 jaar zijn ze samen, Bernard Braamhaar en Trees Braamhaar-Reiners. De oud- wethouder en "zijn" Trees hebben al die jaren ook nog eens op hetzelfde adres gewoond. Gisteren plaatste de […]