Paasloterij voor minder bedeelden

Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te kunnen bieden. Wie voor deze ‘Hart voor de Hof-loterij’ een lot van 5 euro aanschaft dingt mee naar diverse prijzen en waardebonnen. De actie wordt inmiddels gesteun door diverse ondernemers en particulieren. Een lot kan besteld worden via Whatsapp: 06-20029829 of via Facebook. Het geld overmaken kan via een te sturen ‘Tikkie’ of rekeningnummer NL57RABO0154430498.

Gerelateerde berichten

  • Glazen Huis-actie heeft al 5.000 euro opgebracht23 december 2020 Glazen Huis-actie heeft al 5.000 euro opgebracht Er is sinds de start van de uitzendingen afgelopen zaterdag vanuit het Glazen Huis in het Proathuus in Goor, zo'n 5.000 euro opgehaald. Er zijn nu ongeveer 1200 loten verkocht à €2,50 en […]
  • Bak oe’n ei op Hofstreek FM11 april 2020 Bak oe’n ei op Hofstreek FM Naast de dagelijkse 'Corona-uitzendingen' is Hofstreek FM ook tijdens de Paasdagen in de lucht met live-uitzendingen op de radio. Morgen is er na Radio Kerk Lokaal (08:00 uur) en lichte […]
  • Bigband Festival wil door in nieuwe stijl23 januari 2015 Bigband Festival wil door in nieuwe stijl Het Goorse Bigband Festival wil dit jaar een andere opzet kiezen voor het muziekevenement op Tweede Paasdag. Onder de titel 'Blues en Swing' wil de organisatie een breder publiek bereiken. […]
  • Gratis Sinterklaas voor minder bedeelden26 november 2017 Gratis Sinterklaas voor minder bedeelden Gezinnen met jonge kinderen die het niet breed hebben en toch graag een bezoekje zouden willen hebben van de Sint en zijn Pieten worden door de Goedheiligman uitgenodigd om te reageren. De […]
  • 50e Zonnebloemloterij van start in Goor15 mei 2019 50e Zonnebloemloterij van start in Goor Komende vrijdag, 17 mei, gaan vrijwilligers van de lokale afdeling van De Zonnebloem loten (à €2) verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Zij staan van 09.00 uur tot […]