Paasloterij voor minder bedeelden

Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te kunnen bieden. Wie voor deze ‘Hart voor de Hof-loterij’ een lot van 5 euro aanschaft dingt mee naar diverse prijzen en waardebonnen. De actie wordt inmiddels gesteun door diverse ondernemers en particulieren. Een lot kan besteld worden via Whatsapp: 06-20029829 of via Facebook. Het geld overmaken kan via een te sturen ‘Tikkie’ of rekeningnummer NL57RABO0154430498.

Gerelateerde berichten

  • ‘Laatste Lood(t)jes-actie’ Goorse ondernemers16 februari 2021 ‘Laatste Lood(t)jes-actie’ Goorse ondernemers Er start morgen een prijzen-actie waarbij er loten worden verkregen bij aankopen bij Goorse ondernemers. De stichting BIZ van de Goorse ondernemersvereniging Goor Collectief heet de actie […]
  • Bigband Festival wil door in nieuwe stijl23 januari 2015 Bigband Festival wil door in nieuwe stijl Het Goorse Bigband Festival wil dit jaar een andere opzet kiezen voor het muziekevenement op Tweede Paasdag. Onder de titel 'Blues en Swing' wil de organisatie een breder publiek bereiken. […]
  • Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark30 maart 2021 Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark Naast De Hofkerk is ook De Ark toegankelijk in het kader van het paasdagen. Komende vrijdag is het nieuwe kerkgebouw aan de Irisstraat beperkt open voor publiek. Leden van de […]
  • Hofkerk geopend met Pasen29 maart 2021 Hofkerk geopend met Pasen Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag is de Hofkerk een aantal uren geopend. Ondanks het coronavirus wil de protestantse gemeente de gelovigen toch de mogelijkheid geven om 'te bidden bij […]
  • Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open25 februari 2021 Lokale ondernemers willen op 15 maart weer open De ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente willen op 15 maart de deuren weer openen. Dat staat in een brandbrief van het Ondernemersplatform Hof van Twente aan […]