Paasdiensten in de kerken digitaal te volgen

De diensten in de Hofkerk en Heilige Geest-parochie in het teken van Pasen zijn, vanwege de Corona-crisis, allemaal te volgen via de digitale snelweg. De katholieke gemeenschap is daarvoor aangewezen op de kerkradio. Daar zijn de avondplechtigheden op deze Goede Vrijdag vanaf 18.30 uur te volgen. Morgen is daarop de Paaswake te beluisteren. Op Eerste en Tweede Paasdag is er vanaf 09:30 uur een Eucharistieviering te horen vanuit de Heilige Blasius in Delden. De diensten in de Hofkerk zijn ook in beeld te volgen zoals de Paasdienst van zondagochtend. Dat kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Hofkerk geopend met Pasen29 maart 2021 Hofkerk geopend met Pasen Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag is de Hofkerk een aantal uren geopend. Ondanks het coronavirus wil de protestantse gemeente de gelovigen toch de mogelijkheid geven om 'te bidden bij […]
  • Doordeweekse vieringen in Petrus en Pauluskerk per direct geschrapt6 oktober 2020 Doordeweekse vieringen in Petrus en Pauluskerk per direct geschrapt De Heilige Geest-parochie heeft alle doordeweekse vieringen in de Peterus en Pauluskerk in Goor per direct geschrapt. Gisteren werd besloten dat het aantal mensen dat bij een kerkdienst […]
  • Diensten Hofkerk online te volgen31 maart 2020 Diensten Hofkerk online te volgen In verband met de corona-maatregelen zijn de kerkdiensten in de Hofkerk alleen nog via internet te volgen. Ze zijn live te zien, voorlopig elke zondag om 10.00 uur en daarna op ieder […]
  • Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus14 maart 2020 Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus De kerkdiensten in de Petrus en Pauluskerk in Goor gaan tot 1 april allemaal niet door. Dit vanwege de uitbraak van het Corona-virus. Ook vormselvieringen en koorrepetities gaan voorlopig […]
  • Diverse geloofsgemeenschappen samen naar de kerk12 januari 2020 Diverse geloofsgemeenschappen samen naar de kerk Volgende week zondag, 19 januari, is er in de Petrus en Pauluskerk in Goor een oecumenische viering die in het teken staat van de week voor het gebed voor de eenheid van de kerken, die […]