SV Goor serveert taart voor de zorg

SV Goor heeft vrijdagavond de zorgmedewerkers en bewoners van twee zorgcentra in Goor een goede start van het paasweekeinde bezorgd. De supportersvereniging van FC Twente uit ’t Twentse Haagje wil de zorg een hart onder de riem steken in deze zware coronatijd. Met dank aan een donatie van sponsor en Gorenaar Gerard van Hal kon SV Goor een groot paascadeau bezorgen bij verzorgingshuis De Stoevelaar (foto) en woon- en zorgcentrum Herfstzon.

Elke bewoner kreeg een zak paaseitjes en ook de medewerkers zijn niet vergeten. Zij kregen naast paaseitjes een grote taart met de tekst: ‘Supporter van de zorg’. Ursula, Meryem (De Stoevelaar), Olaf en Yuen (Herfstzon) namen de geschenken dankbaar in ontvangst.


SV Goor hoopt met de actie de mensen in de zorgcentra zo toch een leuk paasweekeinde te geven. “Ondanks het mooie weer wordt er in de zorg deze weken keihard gewerkt”, laat voorzitter André Nijmeijer weten. “Zij kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Ook voor de bewoners is de huidige tijd niet makkelijk. Zij zitten al vaak op zichzelf en kunnen nu nauwelijks meer naar buiten. Tijdens de paasdagen is daarnaast bezoek van kinderen en kleinkinderen niet mogelijk. Hopelijk brengt dit gebaar toch een lach op hun gezicht.”