Gymnastiekvereniging Excelsior

Het is een der oudste verenigingen uit ’t Twentse Haagje. Gymnastiekvereniging Excelsior. De equipe heeft dan ook een prominente plek in de annalen van het Goors Historisch Museum. De redactie van Oald Goor heeft dan ook een fraaie kiek uit de rijke historie van Excelsior opgerakeld. Op de foto prijken een aantal prominente leden uit 1885 tijdens het 44-jarig bestaan.

Gerelateerde berichten

  • Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo30 april 2018 Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo Romee Scholten van de Goorse Gymnastiekvereniging Excelsior heeft afgelopen zaterdag goud behaald tijdens de individuele springwedstrijden in Groenlo. In sporthal De Elshof was ze de beste […]
  • Nieuw bestuur gezocht bij GV Excelsior14 juli 2017 Nieuw bestuur gezocht bij GV Excelsior Het is een zoektocht met obstakels voor veel sportverenigingen. De invulling van bestuursfuncties. GV Excelsior zoekt dit jaar nog een nieuwe voorzitter, penningmeester en een […]
  • Wandelintocht en gymnasten in de spotlights3 juni 2016 Wandelintocht en gymnasten in de spotlights De reeks evenementen voor dit weekeinde kan worden afgetrapt met de feestelijke intocht van de deelnemers aan de Avond4daagse vanavond (foto). De eerste wandelaars worden rond kwart over […]
  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]
  • Springgroepen Excelsior in oostelijke top30 maart 2015 Springgroepen Excelsior in oostelijke top Mooie resualtaten voor de springgroepen van de Goorse gymnastiekvereniging Excelsior Goor. Tijdens de oostelijke finale groepsspringen in Nunspeet waren er drie podiumplekken. Het meisjes […]