Zoek de Buurtsportbeer…

De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen ‘berenvriendjes’ al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit logeren in Goor. Voordat hij op zijn logeer adres was heeft hij nog een paar andere plekken bezocht met de buurtsportcoaches Ilke en Tim (foto’s). De Goorse kinderen die weten waar de beer nu is, maken kans op een waardebon van IJssalon van der Poel. Daarvoor moet een foto van de beer op die plek worden gemaakt en worden geplaatst in het bericht op de Facebookpagina van Hof Actief. De actie duurt nog tot en komende vrijdag.

Gerelateerde berichten

  • Wie gaat er mee op berenjacht ?26 maart 2020 Wie gaat er mee op berenjacht ? Het is een landelijk initiatief dat ook in Goor inmiddels steeds meer navolging krijgt. Om de kinderen aan tijdverdrijf te helpen zetten steeds meer huishoudens een knuffelbeer voor het […]
  • Wie is de sportieve ‘Alleskunner’ in de voorjaarsvakantie?3 februari 2022 Wie is de sportieve ‘Alleskunner’ in de voorjaarsvakantie? De Buurtsportcoaches van de gemeente Hof van Twente organiseren op woensdag 23 februari een sportieve dag in sporthal De Mossendam waarbij de zogenoemde 'Alleskunner' wordt gezocht. […]
  • Sportcarrousel op Schoolfeestplein12 oktober 2021 Sportcarrousel op Schoolfeestplein De sportcarrousel Hof van Twente is in het leven geroepen om passend sporten voor iedereen, met en zonder een (verstandelijke) beperking, mogelijk te maken. In Goor wordt deze op zaterdag […]
  • Woensdag 12 mei atletiek sportdag voor Goorse jeugd8 mei 2021 Woensdag 12 mei atletiek sportdag voor Goorse jeugd Goorse kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen komende woensdag 12 mei kennismaken met atletiek. Op het terrein van Atletiekvereniging Goor '75 organiseren de buurtsportcoaches van Hof Actief […]
  • Olympische Spelen in sportzaal De Kievit6 december 2020 Olympische Spelen in sportzaal De Kievit Hofactief organiseert komende woensdag 9 december een sportactiviteit in de geest van de Olympische Spelen voor de Goorse jeugd. Er komen in sportzaal De Kievit verschillende sporten aan […]