Zoek de Buurtsportbeer…

De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen ‘berenvriendjes’ al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit logeren in Goor. Voordat hij op zijn logeer adres was heeft hij nog een paar andere plekken bezocht met de buurtsportcoaches Ilke en Tim (foto’s). De Goorse kinderen die weten waar de beer nu is, maken kans op een waardebon van IJssalon van der Poel. Daarvoor moet een foto van de beer op die plek worden gemaakt en worden geplaatst in het bericht op de Facebookpagina van Hof Actief. De actie duurt nog tot en komende vrijdag.

Gerelateerde berichten

  • Wie gaat er mee op berenjacht ?26 maart 2020 Wie gaat er mee op berenjacht ? Het is een landelijk initiatief dat ook in Goor inmiddels steeds meer navolging krijgt. Om de kinderen aan tijdverdrijf te helpen zetten steeds meer huishoudens een knuffelbeer voor het […]
  • Medailles voor leukste foto’s Goorse Berenjacht3 april 2020 Medailles voor leukste foto’s Goorse Berenjacht De beheerders van de Facebookpagina Berenjacht Goor hebben een foto-actie bedacht voor diegene die dit weekeinde nog op zoek gaan naar de talloze knuffelberen achter de Goorse ramen. Wie […]
  • Drukke week voor Goorse brandweer31 maart 2016 Drukke week voor Goorse brandweer Nadat op Eerste Paasdag al de vinger aan de pols moest worden gehouden bij de Paasvuren in Goor en Kerspel Goor, was er daarna ook genoeg werk aan de winkel voor de Goorse brandweer, deze […]
  • Hector onderuit in Rekken11 oktober 2020 Hector onderuit in Rekken SV Hector wacht nog altijd op de eerste onverwinning in het nieuwe seizoen. Vanmiddag werd met 2-1 verloren van Sportclub Rekken. Een onnodige nederlaag, zeker op basis van de eerste […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]