Hoftrends heropend

Kledingwinkel Hoftrends is deze week (woensdag) weer open gegaan. De winkel met kleding en accessoires voor vrouwen is in de Grotestraat verhuisd naar het pand iets verderop in de Sterbuurt waar de mannen-afdeling was- en is gevestigd. De winkel van Anja van Ommen en Angelique Jager is daar uitgebreid waardoor er nu ook ruimte ook is voor de vrouwen-afdeling. In de afgelopen weken is de zaak verbouwd. Vanwege het Corona-virus zijn er wel de nodige maatregelen genomen om ‘veilig’ te kunnen winkelen.

Gerelateerde berichten

  • Hoftrends verder onder één dak2 januari 2020 Hoftrends verder onder één dak Hoftrends en Hoftrends Mannen zullen vanaf komend voorjaar gezamenlijk verder gaan in het pand aan de Grotestraat 81, waar nu Hoftrends Mannen is gevestigd. Volgens uitbater Anja van […]
  • Goede kans dat Tuunte Goor open blijft26 augustus 2017 Goede kans dat Tuunte Goor open blijft Er is een goede kans dat de kledingwinkel van Tuunte Fashion in Goor toch open blijft. Volgens Curator Vincent Jongerius zegt in de Twentse Courant Tubantia dat de gesprekken over een […]
  • Zeeman sluit haar deuren in Goor28 november 2019 Zeeman sluit haar deuren in Goor Wederom een slag voor het Goorse stadshart. Kledingwinkel Zeeman sluit haar filiaal in 't Twentse Haagje. Volgens woordvoerder Caroline van Turennout komen er simpelweg te weinig klanten. […]
  • Hoftrends wint verkiezing Ondernemer van het jaar14 januari 2018 Hoftrends wint verkiezing Ondernemer van het jaar Hoftrends is de winnaar geworden van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2017 van ondernemersvereniging Goor Collectief. De kleding- en accesoireszaak in het centrum van Goor kreeg […]
  • Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart6 maart 2017 Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart Het winkelpand aan de Grotestraat 81 (voormalige lijstenmakerij Eeftink) wordt weer bevolkt. Hoftrends begint dan met een winkel die is toegespitst op herenkleding alsmede sieraden en […]