Tekenwedstrijd ‘droombomen’ gaat door

De tekenwedstrijd ‘Droombomen’ voor alle leerlingen in het basisonderwijs gaat in aangepaste vorm door. Juryleden gaan komende woensdag, 22 april, de tekeningen van bomen bekijken vanachter de ramen waar zijn opgehangen. Kinderen die hun tekening ophangen voor het raam, kunnen dit laten weten tot en met maandag 20 april via e-mail: of Whatsapp: 06-41008824, onder vermelding van de naam van het kind, het adres en de leeftijd- en groep). Er worden 4 winnende tekeningen uitgekozen in 4 leeftijdscategorieën.

De winnende tekeningen worden afgedrukt op een echte bloeikaart (een kaart met bloemzaadjes erin verwerkt) en verspreid in Hof van Twente rond 22 mei, op de Dag van de Biodiversiteit. Kinderen kregen de volgende vraag voor de opdracht: ‘Stel je voor, je bent een boom, wat is dan jouw droom?’ De wedstrijd is een initiatief van de Groene Loper Hof van Twente, Hofkracht en HofPower.

Gerelateerde berichten

  • Fien en Sander maken winnende ‘droomboom-tekeningen’18 april 2021 Fien en Sander maken winnende ‘droomboom-tekeningen’ De Goorse kinderen Fien Lammersen (3) en Sander Hulsing (8) zijn in Goor de winnaars geworden van de tekenwedstrijd 'Droom van een boom' van Hofpower. Er kwamen uit alle kernen in de Hof […]
  • 22 bomen uitgereikt tijdens Boomfeestdag11 november 2021 22 bomen uitgereikt tijdens Boomfeestdag Gisteren was de jaarlijkse boomfeestdag en in het kader daarvan werden op het Schoolfeestplein voor het gemeentehuis 22 droombomen uitgereikt aan de winnaars van de tekenwedstrijd 'Je […]
  • Hofpower mag door6 juni 2021 Hofpower mag door Het project Hofpower mag door van de gemeente Hof van Twente dat hiervoor het komende schooljaar een bedrag van €62.825 heeft vrijgemaakt. Hofpower is zes jaar geleden in het leven is […]
  • Geld voor ‘groene’ schoolpleinen20 september 2020 Geld voor ‘groene’ schoolpleinen Onder de noemer ‘Ieder schoolplein in de Hof groen, dat gaan we samen doen’ worden alle scholen actief benaderd en gestimuleerd om het schoolplein te vergroenen. Daarvoor wil de gemeente […]
  • Kinderen schrijven verhalen over bomen4 februari 2020 Kinderen schrijven verhalen over bomen HofPower en de Groene Loper Hof van Twente zijn op zoek naar verhalen over bomen. Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen uit Goor en de overige kernen in de Hof, […]