In beweging met Hofstreek TV

Vanaf komende maandag, 20 april, zendt Hofstreek TV in samenwerking met de Sportschool in Goor het programma: ‘De Hof in beweging’ uit. In navolging van de populaire Olga Commandeur worden de kijkers in Goor en omgeving op vijf werkdagen uitgedaagd om te gaan bewegen voor de televisie en in het weekend via de sociale media. De uitzendingen starten tijdens de Corona-crisis, elke dag om 09:00 uur en worden herhaald om 13:00 uur, 17:00 uur en 20:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag is de uitzending om 12:30 uur te bekijken op de Facebookpagina van Hofstreek Omroep. Er zijn ook prijzen te winnen tijdens deze gymnastiek-uitzendingen. Er worden letters getoond die aan het einde van het ‘Corona-seizoen’ een woord vormen dat kan worden ingezonden om mee te dingen.

Gerelateerde berichten

  • Truckrun in beeld…3 oktober 2022 Truckrun in beeld… De Truckrun die afgelopen zaterdag ook door Goor trok, is in beeld gebracht door Hofstreek TV. Tachtig vrachtwagens trokken vanaf Markelo door Goor en verder met als bijrijders mensen met […]
  • Beweegpark Doesgoor geopend23 september 2021 Beweegpark Doesgoor geopend Het nieuwe beweegpark op sportpark 't Doesgoor is gisteren officieel geopend door de bekende tv-gymnaste Olga Commandeur. Het beweegpark is er om ouderen meer te laten bewegen. Ook […]
  • Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube20 juli 2021 Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube De lokale Hofstreek Omroep heeft alle filmpjes die gemaakt zijn in het kader van het laatste alternatieve Schoolfeest op het eigen YouTube-kanaal gezet. Er was volgens de programmamakers […]
  • Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio26 juni 2021 Hofstreek Omroep krijgt mobiele studio Hofstreek Omroep kan dankzij donaties nog meer live-uitzendingen gaan verzorgen met een mobiele studio. Door donaties van het Schoolfeestfonds, het Fonds 1819 (Spaarbanken omgeving […]
  • Hofstreek volgende week weer in de ether met Schoolfeestprogramma’s16 juni 2021 Hofstreek volgende week weer in de ether met Schoolfeestprogramma’s Geen Schoolfeest op de 'weide' maar wel het Goorse 'geveul'. Dat is ook dit jaar weer de drijfveer van Hofstreek Omroep om volgende week weer Schoolfeest TV en Schoolfeest Radio te maken. […]