Twee Coronadoden in Hof van Twente

Er zijn sinds de uitbraak van het Corona-virus in de gemeente Hof van Twente twee mensen overleden aan de gevolgen ervan. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het werkelijke aantal kan hoger liggen omdat niet iedereen getest wordt en er dus ook anderen overleden zouden kunnen zijn aan de gevolgen van het virus zonder dat dat bewezen geacht kan worden. Volgens de cijfers zijn er in de Hof tot op heden 48 bevestigde besmettingen. Veertien mensen zijn als Corona-patiƫnt opgenomen in een ziekenhuis. De cijfers zijn niet per kern opgesplitst waardoor niet duidelijk is of er ook in Goor slachtoffers zijn te betreuren. In Twente zijn tot nu toe in totaal 62 mensen overleden aan het Corona-virus. Borne is , relatief gezien, het zwaarst getroffen met 6 Corona-doden.

Gerelateerde berichten

  • Nu vier Corona-doden in de Hof2 mei 2020 Nu vier Corona-doden in de Hof Er zijn tot op heden vier inwoners in de gemeente Hof van Twente overleden aan de gevolgen van het Corona-virus. Dit blijkt uit cijfers van het RIVM die zijn gepubliceerd door RTL Nieuws. […]
  • Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona12 maart 2020 Nog geen afgelastingen in Goor en omgeving vanwege Corona Alhoewel het aantal Corona-besmettingen ook in Twente toeneemt heeft de gemeente Hof van Twente (nog) niet besloten om activiteiten en evenementen af te gelasten. Op de website van de […]
  • Corona: Evenementen en activiteiten gaan ook in Goor voorlopig niet door12 maart 2020 Corona: Evenementen en activiteiten gaan ook in Goor voorlopig niet door De aanvullende maatregelen die vanmiddag door de regering en het RIVM zijn aangekondigd hebben in verband met de verspreiding van het Corona-virus hebben ook verregaande consequenties […]
  • Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam20 maart 2020 Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam Ieder jaar gaan heel wat Gorenaren op de fiets richting Ambt-Delden voor het Zomerfeest Wiene-Zeldam. Dat zal ditmaal echter niet zo zijn. Het feest, dat voor 8 tot en met 10 mei gepland […]
  • Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan21 maart 2020 Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan Met ingang van vandaag, vrijdag 20 maart, kan er geen oud papier meer worden gebracht naar de Van Kollaan. De vrijwilligersorganisatie daarachter, die geld inzamelt voor het Goors […]