Remix en Gelen vermaken bewoners Herfstzon

De bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon werden gisteren blij verrast toen ineens het duo Remix, op veilige afstand, voor de deur zat te spelen. Toetsenist Han Overmaat en zangeres/saxofoniste Martine Suerink (foto) vermaakten de bewoners met leuke muziek en dat wordt, zeker in deze onzekere en moeilijke periode, uiterst gewaardeerd. Zeker voor de hulpbehoevenden en ouderen die vanwege het besmettingsgevaar niet naar buiten mogen. Remix speelt bij diverse verzorgingstehuizen in deze periode en daarmee niet de enige. Ook Paul Gelen uit Goor is samen met zijn dochters, druk met een muzikale tour langs verpleegtehuizen in de regio en speeldenvanmiddag ook bij Herfstzon (foto).

Gerelateerde berichten

  • Hollandse avond bij Herfstzon10 juni 2021 Hollandse avond bij Herfstzon Het was genieten voor de bewoners van Huize Herfstzon tijdens een heuse Hollandse avond in de gezamenlijke ruimte. Er was muziek geregeld door de stichting Goal en onder meer Gorenaar […]
  • Irina verliest voor haar essentiele bril7 april 2021 Irina verliest voor haar essentiele bril Een noodkreet van de Goors Irina. Zij is gisteren haar speciale bril verloren. Waarschijnlijk in de buurt van Huize Herfstzon op de Blauwverververij. De bril is voor haar essentiĆ«el omdat […]
  • Angelique Lamme in Dubbelportret22 maart 2021 Angelique Lamme in Dubbelportret Directeur-bestuurder van verpleeghuis Huize Herfstzon Angelique Lamme is zondag te gast bij het programma Dubbelportret. Tussen 11.00 en 12.00 uur zal zij verhalen over haar werkzaamheden […]
  • Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub21 februari 2021 Fleurig steuntje in de rug van de Lionsclub Een fleurig steuntje in de rug. Zo wordt het genoemd door de leden van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. In samenwerking met verpleeghuis Herfstzon, Salut Welzijn en de Stichting […]
  • Feest bij Herfstzon: Dini Keuper 100 jaar!18 februari 2021 Feest bij Herfstzon: Dini Keuper 100 jaar! Ondanks Corona en de maatregelen die daarbij horen werd het toch een oergezellig feestje vanmorgen mij verpleeghuis Herfstzon. Daar werd de 100e (!) verjaardag van Dini Keuper gevierd. […]