Reggehof roept op om tickets te bewaren

De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De voorstellingen zijn tot nader order afgelast en dat trekt een zware wissel op de culturele sector. Onder de noemer ‘Bewaar je ticket, geniet later!’ geeft het theater aan dat de gekochte kaarten geldig blijven en dat andere data worden gepland. Is verplaatsing niet mogelijk of is een tickethouder op een nieuwe datum verhinderd, dan wordt een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs verschaft. Ticketkopers kunnen er ook voor kiezen om hun ticket om te zetten in een donatie, waarmee zij theater De Reggehof steunen om de grote economische klap op te kunnen vangen.

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Geen extra steun voor cultuursector12 juni 2020 Geen extra steun voor cultuursector De gemeente Hof van Twente is niet van plan om extra maatregelen te treffen om de cultuursector te steunen. Dit blijkt uit de antwoorden die zijn gegeven op vragen hierover van […]
  • Filmhuis Alleman start met Zweedse film6 oktober 2014 Filmhuis Alleman start met Zweedse film Het filmhuis Alleman gaat morgen (dinsdag) weer van start met het tonen van een Zweedse dramafilm. De titel: "De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween." Allan woont in een […]
  • Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof8 oktober 2018 Win kaarten voor Leonie Meijer in De Reggehof Goorsnieuws.nl gaat ook in het komende theaterseizoen weer acties houden in samenwerking met De Reggehof. We trappen af met een like- en deelactie op Facebook voor gratis toegangskaarten […]
  • Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december24 mei 2016 Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar […]