Wees loyaal, koop lokaal. Ook online…

Het Ondernemersplatform en de gemeente Hof van Twente roepen inwoners uit Goor en de overige kernen in de Hof op, om zeker in deze tijd vooral lokaal te shoppen. Ook online via de nieuwe website www.koopinhofvantwente.nl. Voorzitter van het platform Frans Schuitemaker: “Doordat de lokale ondernemers slim samenwerken kan de hele bestelling snel verzameld worden en dezelfde avond bezorgd worden bij de klant. Op deze manier krijgen de inwoners gewoon de vertrouwde producten, maar kan ook de ondernemer uit de lege winkelstraat verder met zijn of haar bedrijf.” De verzendkosten van een bestelling via deze webshop zijn €3 per bestelling.

Gerelateerde berichten

  • Provinciale subsidie voor ondernemersplatform28 september 2017 Provinciale subsidie voor ondernemersplatform Het Ondernemersplatform Hof van Twente heeft van de Provincie Overijssel een subsidie toegekend gekregen van €19.500 voor uitvoering van de regeling Ondernemend Noaberschap.Het […]
  • Crisis-aanbieding voor ondernemers op Goorsnieuws.nl2 april 2020 Crisis-aanbieding voor ondernemers op Goorsnieuws.nl Om de Goorse ondernemers en winkeliers in deze moeilijke periode toch een online-platform te bieden en zo goed 'in beeld' te blijven biedt Goorsnieuws tegen zeer gereduceerd tarief aan […]
  • OAD en Havi gaan samen verder in Goor24 april 2018 OAD en Havi gaan samen verder in Goor De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • De Jong nieuwe directeur HofMarketing23 maart 2018 De Jong nieuwe directeur HofMarketing Wilco de Jong is de nieuwe directeur van de nieuwe zelfstandige marketingorganisatie HofMarketing die in april zal starten. De Citymarketeer uit Zutphen heeft als opdracht om Goor en de […]