Henny en Tiny 50 jaar getrouwd

Het feest kan niet zo uitbundig gevierd worden als werd gehoopt maar de vriegde is er niet minder om. Het Goorse echtpaar Henny en Tiny Rouwhof-Brunnekreef is vandaag 50 jaar getrouwd. Het gouden stel uit de Spreeuwenstraat wordt door de kinderen, kleinkinderen, overige familieleden én buren van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en uiteraard nog vele jaren geluk gewenst. En dat feestje komt nog wel voor de oud Hector-doelman en zijn lieftallige vrouw…

Gerelateerde berichten

  • Annie en Gerard 50 jaar getrouwd27 december 2018 Annie en Gerard 50 jaar getrouwd Groot feest vandaag in en om huize Rougoor aan de Goorse Scherpenzeelseweg. Daar wordt gevierd dat Annie en Gerard Rougoor alweer vijftig jaar getrouwd zijn. Volgens de familie letterlijk […]
  • Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd12 september 2019 Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd Het is niet iedereen gegeven en dus verdienen ook Gerda en Hendrik Stegeman een plekje in de eregalerij van Goorsnieuws.nl. Het gouden paar is al jaren gelukkig aan de Oude Haaksbergerweg […]
  • Wederom bedrijfsbus leeggehaald29 juni 2016 Wederom bedrijfsbus leeggehaald En weer werd in Goor een bedrijfsbus vernield en leeggehaald. Dat gebeurde in het afgelopen weekeinde in de nacht van zaterdag 25 juni op zondag 26 juni aan de Spreeuwenstraat. Er werd een […]
  • Update: Ook Spreeuwenstraat getroffen, bussen rijden niet18 januari 2018 Update: Ook Spreeuwenstraat getroffen, bussen rijden niet Naast de ravage op de begraafplaats aan de Laarstraat en de schade aan de Kievitstraat, is ook de Spreeuwenstraat getroffen door de storm. Ook daar zorgt een ontwortelde boom voor veel […]
  • Festiviteiten en eerbetoon rond Hector-GFC14 april 2019 Festiviteiten en eerbetoon rond Hector-GFC Het was een enerverende dag op sportpark 't Doesgoor vandaag. Daar werd niet alleen de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC afgewerkt (0-2) maar waren er meer bijzondere gebeurtenissen […]