Boa’s parkeren bijzonder…

De buitengewone opsporings-ambtenaren van de gemeente Hof van Twente zijn vanmiddag weer actief geweest in het Goorse stadshart om onder meer te controleren op onjuist geparkeerde auto’s en het juiste gebruik van de benodigde parkeerschijf. Dat de dienstdoende Boa’s de parkeerregels zelf niet zo strikt naleven blijkt uit de foto’s die we ter redactie ontvingen. De gemeentelijke handhavers zijn weliswaar bevoegd om in voorkomende gevallen de dienstwagens buiten de parkeervakken neer te zetten maar het goede voorbeeld werd in ieder geval niet gegeven door de dienders. Dit tot ergernis van het winkelende publiek…

Gerelateerde berichten

  • Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip…31 maart 2020 Politie en Boa’s gaan handhaven en vragen om begrip… De Politie Hof van Twente vraagt samen met de BOA's in Goor en omgeving, in een slide-show op Facebook, om begrip voor de naleving van de nu gelden regels tijdens deze Corona-crisis. […]
  • En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor…28 april 2021 En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor… Het stadshart van Goor deed vandaag heel anders aan dan in de voorbije maanden. Volop zon, volle terrassen en winkeliers die hun waar weer buiten stalden. Van de heropening van de […]
  • Groene parkeerplaatsen in de Leeuwerikstraat2 april 2021 Groene parkeerplaatsen in de Leeuwerikstraat Het lijkt alsof de auto's op het gras moeten worden geparkeerd na de werkzaamheden in de Leeuwerikstraat maar dat is slechts ten delen waar. Bij de herinrichting zijn er zogenoemde […]
  • Beveiligers voor extra toezicht op naleving coronamaatregelen5 februari 2021 Beveiligers voor extra toezicht op naleving coronamaatregelen De gemeente Hof van Twente gaat beveiligers inzetten voor extra toezicht op de naleving van de geldende coronamaatregelen. Er worden daarvoor beveiligers ingehuurd van RJ […]
  • En toen was het stil op straat…24 januari 2021 En toen was het stil op straat… Het was extreem rustig gisteravond en vannacht in de Goorse straten. Behoudens een enkeling die een hond uitliet en een verdwaalde auto die langs reed was de aanblik in de meeste straten […]