Oud-papiercontainer HGB gesloten: Teveel restafval

Door het Corona-virus kunnen mensen niet op heel veel plekken in Goor kun oud papier kwijt. Een uizondering was de container van de Heeckerenschool op het terrein van HBG aan de Bunschotenstraat. Ondanks meerdere waarschuwingen via social media werd er naast oud papier, nog steeds veel restafval gedumpt evenals oud papier dat in plastic is verpakt. Bovendien werden er ook veel dozen naast de container neergezet. Het gevolg was dat medewerkers van HBG dagelijks bezig waren met het rapen van oud papier en uitzoeken van het restafval. Omdat de situatue niet verbeterde is nu besloten om de container te sluiten. De Heeckerenschool loot hierdoor inkomsten mis. Eerder werden ook andere depots zoals in de van Kollaan al gesloten. Oud-papier kan nog wel naar Ter Horst en Bruins&Kwast worden gebracht.

Gerelateerde berichten

  • Ergernis rondom oud-papier-hysterie11 mei 2020 Ergernis rondom oud-papier-hysterie Het is een doorn in het oog van veel buurtbewoners. De hysterie en de brutaliteit rondom de inzameling van het oud-papier aan de Van Kollaan. Bij de containers ontstond afgelopen dagen […]
  • Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA8 december 2020 Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA De ophalers van het oyud papier van accordeonvereniging KNA hebben besloten om een deel van de route te gaan veranderen. Dit omdat ze op sommige plekken met de pers-/containerwagen […]
  • Nieuwe oud-papier-actie Heeckeren12 oktober 2020 Nieuwe oud-papier-actie Heeckeren De oud-papier-actie op de Heeckerenschool krijgt weer een nieuw leven. Jarenlang was het mogelijk om het papier te brengen in de container van HBG, maar doordat er steeds vaker ook […]
  • Papierfile4 mei 2020 Papierfile In de file voor het oud papier. Het is niet onopgemerkt voorbijgegaan dat er aan de Van Kollaan de poorten weer zijn geopend van de containers. Rond de klok van 13.00 […]
  • Nieuwe afvalbakken voor restafval én hondenpoep6 september 2022 Nieuwe afvalbakken voor restafval én hondenpoep Omdat veel afvalbakken in de openbare ruimte aan vervanging toe zijn gaat de gemeente in het najaar een aantal afvalbakken vervangen en herplaatsen. Ook worden de hondenpoepbak enafvalbak […]