Salut biedt ‘brievenhulp’

Wie hulp nodig bij het lezen, begrijpen én invullen van formulieren kan vanaf nu terecht bij welzijnsinstelling Salut. Onder de noemer ‘De Brievenhulp op afspraak’ kunnen mensen zich telefonisch aanmelden of via WhatsApp. Er wordt dan een afspraak gemaakt om langs te komen bij Salut in de Rozenstraat. Daar is een setting gecreëerd die Corona-proof is. De ‘brievenhulp’ is bedoeld voor hulp bij lastige brieven, iets online regelen, het aanvragen van Digid en het zorgen voor uitstel van de de aangifte inkomstenbelasting. Wie een afspraak wil kan appen met 06-2089 4999 of bellen met telefoonnummer 0547-260053.

Gerelateerde berichten

  • De Brievenhulp van Salut8 september 2020 De Brievenhulp van Salut Heeft u hulp nodig bij het lezen en begrijpen van formulieren en met het invullen ervan? Dan biedt Salut “De Brievenhulp op afspraak.” Heeft u hulp nodig met lastige brieven, iets online […]
  • Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode12 juli 2019 Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode In de zomerperiode zijn enkele diensten- en locaties van Salut beperkt open- en toegankelijk. Vanaf 15 juli t/m 9 augustus is er op woensdagochtend geen Brievenhulp terwijl tot 1 […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Brievenhulp verhuist naar Salut25 maart 2019 Brievenhulp verhuist naar Salut De vrijwilligers van Brievenhulp geven advies en helpen bij het beantwoorden en invullen van formulieren. Vanaf 1 april zijn de vrijwilligers iedere woensdag tussen 9:00 en 12:00 uur […]
  • Gemeentelijke belastingen nu ook via MijnOverheid4 februari 2019 Gemeentelijke belastingen nu ook via MijnOverheid Gemeente Hof van Twente heeft een start gemaakt met het digitaal versturen van berichten naar de berichtenbox van MijnOverheid.nl. Vanaf januari 2019 worden de aanslagen gemeentelijke […]