Salut biedt ‘brievenhulp’

Wie hulp nodig bij het lezen, begrijpen én invullen van formulieren kan vanaf nu terecht bij welzijnsinstelling Salut. Onder de noemer ‘De Brievenhulp op afspraak’ kunnen mensen zich telefonisch aanmelden of via WhatsApp. Er wordt dan een afspraak gemaakt om langs te komen bij Salut in de Rozenstraat. Daar is een setting gecreëerd die Corona-proof is. De ‘brievenhulp’ is bedoeld voor hulp bij lastige brieven, iets online regelen, het aanvragen van Digid en het zorgen voor uitstel van de de aangifte inkomstenbelasting. Wie een afspraak wil kan appen met 06-2089 4999 of bellen met telefoonnummer 0547-260053.

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt hulp bij ‘lastige’ brieven25 juli 2022 Salut biedt hulp bij ‘lastige’ brieven Lastige brieven, onduidelijke formulieren of ingewikkelde online-aanvragen? De Brievenhulp van Salut is daarbij dé helpende hand voor de inwoners van Goor en andere kernen in de Hof. […]
  • De Brievenhulp van Salut8 september 2020 De Brievenhulp van Salut Heeft u hulp nodig bij het lezen en begrijpen van formulieren en met het invullen ervan? Dan biedt Salut “De Brievenhulp op afspraak.” Heeft u hulp nodig met lastige brieven, iets online […]
  • Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode12 juli 2019 Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode In de zomerperiode zijn enkele diensten- en locaties van Salut beperkt open- en toegankelijk. Vanaf 15 juli t/m 9 augustus is er op woensdagochtend geen Brievenhulp terwijl tot 1 […]
  • Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo1 oktober 2022 Eén tegen eenzaamheid in De Reggehof en bij de Jumbo Het is deze week van 'Eén tegen eenzaamheid'. In dat kader is er komende maandag een Kick-off bijeenkomst in theater De Reggehof. Daarvoor is iedereen uitgenodigd die een steentje wil […]
  • Hoe om te gaan met dementie31 augustus 2022 Hoe om te gaan met dementie Dementie is een ingrijpende ziekte. Zowel voor de persoon met dementie als voor de naaste omgeving. Voor Salut aanleiding om in Hof van Twente in samenwerking met Stichting Informele Zorg […]