Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021

De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal openluchttheaters in Oost-Nederland. Maar gezien alle restricties tegen de verspreiding van het Corona-virus is het onmogelijk om de plannen door te laten gaan. Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink zijn met de Helligen Hendrik-shows deze zomer alweer 12 en een half jaar succesvol onderweg en wilden dit vieren met een zomertoer die onder meer de Markelose Kösterskoele zou aan doen. Veel andere theater-optredens van het duo die niet door kunnen gaan, zijn voorlopig opgeschoven naar september. Daarnaast wordt aan een nieuwe voorstelling gewerkt die in december in première moet gaan. Maar of dat ook lukt is door de Corona-maatregelen nu nog erg onzeker.


Gerelateerde berichten