Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021

De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal openluchttheaters in Oost-Nederland. Maar gezien alle restricties tegen de verspreiding van het Corona-virus is het onmogelijk om de plannen door te laten gaan. Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink zijn met de Helligen Hendrik-shows deze zomer alweer 12 en een half jaar succesvol onderweg en wilden dit vieren met een zomertoer die onder meer de Markelose Kösterskoele zou aan doen. Veel andere theater-optredens van het duo die niet door kunnen gaan, zijn voorlopig opgeschoven naar september. Daarnaast wordt aan een nieuwe voorstelling gewerkt die in december in première moet gaan. Maar of dat ook lukt is door de Corona-maatregelen nu nog erg onzeker.


Gerelateerde berichten

  • Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters16 februari 2020 Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters Het Goorse cabaratduo Bert Eeftink en Paul Schabbink gaan met een zogenoemde 'Zotte Zomer-parade' in de zomermaanden langs diverse openluchttheaters. Eeftink oogst al jaren veel succes […]
  • Goors Victorie in De Grolsch Veste29 juni 2017 Goors Victorie in De Grolsch Veste Het was de 40e verjaardag van Patty van Hal. De van oorsprong Thaise vrouw van de Goorse zakenman Gerard van Hal. Hij organiseerde, voor zijn vrouw, gisteren een avond met top-artiesten in […]
  • Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor29 januari 2018 Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor Helligen Hendrik gaat weer de theaters in. Het nukkige typetje, gespeeld door Gorenaar Bert Eeftink, schrijft op dit moment aan een nieuwe voorstelling die de naam 'Oald Zeer' mee zal […]
  • Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof23 november 2018 Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof Er komt een derde extra voorstelling van de nieuwe theatershow van Helligen Hendrik in De Reggehof. Die zal zijn op zondagmiddag 9 december, om 16:15 uur, in het Goorse theater. Er is […]
  • Stormloop op kaarten Goorse Revue27 oktober 2017 Stormloop op kaarten Goorse Revue Er is, evenals vorig jaar, weer een stormloop op toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue in de achterzaal van De Ster. Vorige week is de kaartverkoop begonnen en inmiddels zijn al meer […]