Tulpen voor mensen in isolatie

De Rabobank Centraal Twente heeft 100 bossen tulpen geschonken aan de stichting door Wide Open voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken doordat ze bijvoorbeeld in isolatie zitten vanwege het Corona-virus. De bank heeft in Twente ook tulpen geschonken aan woonzorglocatie Huis Humanitas en in Borne aan Aveleijn. In totaal zijn er door de Twentse en Achterhoekse Rabobanken 23 partijen uitgekozen die in totaal 2200 bossen tulpen krijgen. Daarnaast gaat ook de voedselinzameling voor minder bedeelden in Goor stug door. De De Heilige Geest-parochie en de Hofkerk roepen mensen op om voedsel te brengen naar de kast bij De Klokkenkamp.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiĆ«le injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Doors Wide Open gaat voedselpakketten verschaffen om zorgkosten te dekken2 januari 2020 Doors Wide Open gaat voedselpakketten verschaffen om zorgkosten te dekken De stichting Doors Wide Open gaat vanaf dit jaar ook ondersteunen bij het dekken van extra zorgkosten. Dit speciaal voor mensen die tijdelijk of langer extra zorg nodig maar zijn daar […]
  • Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten…11 april 2020 Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten… De stichting Doors Wide Open is er maar druk mee. Zeker in deze tijd waarin de Corona-crisis een zware stempel drukt op het dagelijkse bestaan. Zeker voor diegenen die noodgedwongen thuis […]
  • Scootmobielrace en ringsteken in stadshart Goor9 september 2020 Scootmobielrace en ringsteken in stadshart Goor De stichting Doors Wide Open houdt komend weekeinde het open Goors kampioenschap Scootmobiel-race in het centrum van Goor. Een ieder die in het bezit is van een scootmobiel kan daaraan […]