Muziekschool start met cursus Producing online

De Muziekschool Hof van Twente start in mei met de nieuwe cursus Online Producing. Hier kan, in de eigen thuisomgeving, geleerd worden om electronische muziek te maken. De cursus wordt gegeven door muziekproducer Gijs van Lieshout (foto) die al met diverse instellingen en artiesten samen werkte onder wie Jeangu Macrooy, die dit jaar Nederland zou vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Er wordt vanaf volgende week (2 mei) begonnen met een proefcursus van 8 lessen van een half uur online voor €99 en vanaf volgend seizoen wordt deze cursus opgenomen in het jaarprogramma van de muziekschool. Aanmelden kan via de website van de muziekschool of door een e-mail te sturen.

Gerelateerde berichten

  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool27 januari 2017 Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool Vanaf komende woensdag, 1 februari, start de cursus 'Musical' op de muziekschool Hof van Twente. De lessen worden gegeven door de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert (foto), die […]
  • Klankbordgroep Home of Talents9 maart 2021 Klankbordgroep Home of Talents Home of Talents is in de zomer van 2020 van start gegaan als samenwerkingsverband tussen Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum de Reggehof. Om beter in te kunnen spelen op de […]
  • Muziekschool wordt ‘Home of talents’2 juli 2020 Muziekschool wordt ‘Home of talents’ De Muziekschool Hof van Twente en het Creatief Centrum van De Reggehof gaan samen verder onder de naam 'Home of talents'. De bedenker is de 10-jarige Jesse Heemink uit Delden. In de loop […]
  • Cursus Song-writing bij de muziekschool22 september 2019 Cursus Song-writing bij de muziekschool De Muziekschool Hof van Twente start komende woensdag met een nieuwe cursus Songwriting in De Reggehof in Goor. De cursus wordt aangeboden op voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar en voor […]