Toch Goors getint lintje: Voorzitter AV Goor onderscheiden

In het Goorse gemeentehuis werden dan wel geen Koninklijke onderscheidingen aan Gorenaren uitgereikt, in het gemeentehuis van de gemeente Holten/Rijssen was er wel een lintje met een Goors tintje. Voorzitter John Velterop van de Goorse atletiekvereniging AV Goor ’75, werd daar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, onder meer voor zijn bestuurlijke taken bij AV Goor waar hij al bijna 20 jaar voorzitter is. Daarnaast was de 76-jarige Velterop lid van het Regiobestuur van de partij Water Natuurlijk fractie-ondersteuner van die partij in het Waterschap Vechtstromen. Daarnaast is de Rijssenaar sinds 5 jaar actief voor het archiefbeheer van de Protestantse Kerken Nederland (PKN) afdeling Zuid-Oost.

John Velterop in actie als scheidsrechter bij een pupillenwedstrijd op het terrein van AV Goor ’75.

Gerelateerde berichten