Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz

Er hebben zich al bijna 400 deelnemers aangemeld voor de Schoolfeestquiz die vanavond vanaf 20:30 uur is te volgen op YouTube en de Facebook-site van de stichting School en Volksfeest. “Er zullen er per huishouden wel drie of vier meedoen verwacht ik” zegt Maico Vollenbrock, één van de organisatoren. “Dan kom je toch al gauw op zo’n 1300 deelnemers” Inschrijven kan nog tot 17:00 uur vanmiddag via quiz@nullschoolfeest.com.

De vragen worden vanavond vanaf een geheime locatie gesteld door Marriet de Beer en Ingmar Fokke. Hilco Wekking en Apollonia Sligman zijn de reporters op straat die ook bij deelnemers en prijswinnaars aanbellen. Die moeten wel een Schoolfeestvlag buiten hebben hangen. Er is ook een papieren versie van de Schoolfeestquiz die naar de Goorse verzorgingstehuizen gaat. Dat gebeurt komende maandag. De deelnemers aan deze versie hebben tot 3 mei de tijd om mee te spelen. De papieren versie is ook af te halen bij groentezaak Wiemerink in de Grotestraat.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Voor even in de waan van het Schoolfeest26 april 2020 Voor even in de waan van het Schoolfeest Goor kreeg vanavond dan toch een klein toefje Schoolfeest opgediend. De iconische vlaggen hingen in de straten trots in de avondzon te wapperen om de pubquiz extra cachet te geven. En het […]
  • Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon28 december 2015 Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon De Goorse entertainer Edwin van 't Schip van het bekende duo Wipneus en Pim, presenteert vanavond zijn nieuwe Quiz-Co-Show bij Grand Café De Zon. De pubquiz van het feestduo is jaarlijks […]
  • Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht !3 juni 2020 Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht ! Het 145e School- en Volksfeest gaat vanwege de Coronacrisis dit jaar niet door en om, bijna letterlijk, een doekje voor het bloeden te bieden komt de organisatie nu met de verkoop van […]
  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]