Afsluiting Cultuurmaand in gemeentehuis

De afsluiting van de Hof Cultuurmaand is komende vrijdagavond in het Goorse gemeentehuis. Dan wordt duidelijk wat de brede manier van communiceren heeft opgeleverd voor de nieuwe cultuurnota. Vanaf 19.00 uur is er muziek, een cultuurmuur, een zogenoemde ‘cultuurheilige’, een digitale fotoreportage en zijn er diverse discussiegroepen. Afsluitend is er een ‘Lagerhuisdebat’ waarin de belangrijkste items en ideeën worden besproken. In de afgelopen maand is er door wethouder van Zwanenburg elke maand een stelling op twitter gezet en kon er door iedereen worden meegeschreven in speciale schriftjes aan de cultuurnota. De actiemaand was in eerste instantie op jongeren gericht.

cultuurnotalogo

Gerelateerde berichten

  • alt20 juni 2013 Woningbrand Van Ruysdaelstraat Door blikseminslag is vanmiddag rond 14.40 uur een woningbrand ontstaan aan de Van Ruysdaelstraat. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Het vuur was bij aankomst van de brandweer al […]
  • Ook Pasveer bij vv  Twenthe6 april 2010 Ook Pasveer bij vv Twenthe Remko Pasveer is de derde gast op het voetbalforum van vv Twenthe op 22 april. De Enschedeër (foto) is de huidige doelman van Go Ahead Eagles en staat volgend seizoen onder de lat bij […]
  • Duitse avond bij Café Spek24 oktober 2018 Duitse avond bij Café Spek Er is komende zaterdagavond een Duitse Avond in Oktoberfest-stijl bij Café Spek aan de Hengevelderstraat. Er zijn Duitse hapjes, schnaps, en Duits bier voor de liefhebbers. De muziek, […]
  • Constantijn loopt bijna 8.000 euro bij elkaar12 mei 2011 Constantijn loopt bijna 8.000 euro bij elkaar De sponsorloop van de Prins Constantijnschool heeft maar liefst 7.836,50 euro opgeleverd. De school is uitermate tevreden met de opbrengst. Het bijeenhalen van het geld heeft even geduurd. […]
  • Waterboys in Filmhuis Alleman1 februari 2018 Waterboys in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is toe aan de tweede maand van het kalenderjaar. En dus vervalt de filmmaand. In Alleman wordt de film Waterboys vertoond. Deze Roadmovie/Komedie/Drama uit 2016 komt van […]