Dankwoord van kok Herfstzon

Er werd van alles gebracht tijdens de eerste weken van deze Corona-crisis en daarnaast waren er allerlei optredens van artiesten voor de bewoners van Herfstzon die nog steeds allemaal binnen moeten blijven. Ook de speciale Kuierbox voor bezoekers om toch contact te kunnen maken, werd veelvuldig gebruikt. Daarom nam de kok van het woon- zorgcentrum, Johan Rikkert, een korte video op waarin hij daarvoor eenieder bedankt. De boodschap is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Angelique Lamme in Tijd voor Max27 maart 2020 Angelique Lamme in Tijd voor Max Angelique Lamme (foto) is vanmiddag te gast in het programma Tijd voor Max van Omroep Max. De directrice van woonzorg-centrum Herfstzon schuift aan om te vertellen over de situatie van de […]
  • Hotel Kobes van Eppina en Evert22 februari 2017 Hotel Kobes van Eppina en Evert De redactie van Oald Goor leunt ook geregeld op de inbreng uit de Goorse gemeenschap. Vandaag de inbreng van Eltjo Kok. Hij wees ons erop dat ook Hotel Kobes in de vorige eeuw een begrip […]
  • Schoolfeestbestuur bedankt vrijwilligers1 juli 2018 Schoolfeestbestuur bedankt vrijwilligers Meer dan 1.000 mensen uit Goor en soms ook van ver daarbuiten waren vorige week actief als vrijwilliger tijdens het Goorse School en Volksfeest. Het Schoolfeestbestuur, die al eerder […]
  • Herfstzon zoekt vrijwilligers9 december 2014 Herfstzon zoekt vrijwilligers Huize Herfstzon is op zoek naar extra vrijwilligers die de bewoners in het woon-zorgcomplex in de vroege avonduren kunnen helpen. Er worden gastvrouwen- en heren gevraagd die van 18.30 uur […]
  • Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen10 januari 2020 Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen Een groot deel van de expositie '100 jaar Apollo', die in de afgelopen maanden te bewonderen was in het Goors Historisch Museum is verhuisd naar woonzorgcentrum Herfstzon. Daar werd de […]