220 kratjes bier voor de Tricolores

220 kratjes vol met pretpaaltjes in deze donkere tijden. De leden van vv Twenthe zijn dit weekend verrast door enkele bezorgers van de eerste selectie, die hen kratje(s) bier kwamen bezorgen. De voorraad van de kantine liep tegen de houdbaarheidsdatum en dus was de penningmeester van de Tricolores toch lichtelijk in paniek. Met de verkoop (tegen kostprijs) zijn de mensen in quarantaine voorlopig voorzien van voldoende bier en kan Twenthe 5000 flesjes Grolsch wegstrepen uit het kasboek.


Gerelateerde berichten

  • FC Twente ook in Goor onverminderd populair17 augustus 2018 FC Twente ook in Goor onverminderd populair FC Twente verkeert sportief en financieel in zwaar weer, maar daar is bij SV Goor niets van te merken. De supportersvereniging van FC Twente uit Goor mocht zelfs nieuwe leden begroeten. […]
  • Gorenaar krijgt taakstraf na rellen bij FC Twente23 september 2015 Gorenaar krijgt taakstraf na rellen bij FC Twente Een 27-jarige Gorenaar heeft vandaag een taakstraf van 120 uur opgelegd gekregen. De rechter in Almelo achtte bewezen dat hij tijdens rellen bij de Grolsch Veste op 26 april jongstleden, […]
  • Een lang lint van vrachtwagens door Goor…4 juni 2016 Een lang lint van vrachtwagens door Goor… Er leek geen einde aan te komen en het getoeter was niet van de lucht maar niemand had er last van rond half twee vanmiddag. Een lange stoet van zo'n 350 vrachtwagens reed door Goor en […]
  • Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion21 augustus 2015 Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion De Goorse sergeant Tom Linthout kon gisteren op 'eigen' terrein zijn instructies geven aan militairen. Hij kreeg het voor elkaar om in de Grolsch Veste een oefening te organiseren. Hij […]
  • Historische Schoolfeestfoto groot in de Grolsch Veste14 oktober 2018 Historische Schoolfeestfoto groot in de Grolsch Veste Op een deel van de wand in de Hatrans Lounge in studio De Grolsch Veste in Enschede is een fraaie historische foto van het School- en Volksfeest groots afgebeeld. Daarnaast het […]