Voor even in de waan van het Schoolfeest

Goor kreeg vanavond dan toch een klein toefje Schoolfeest opgediend. De iconische vlaggen hingen in de straten trots in de avondzon te wapperen om de pubquiz extra cachet te geven. En het werd een succes. Tijdens de interactieve uitzending met pittige en ludieke vragen werd er op het hoogtepunt door ruim 500 huishoudens gekeken. Zij zagen onder meer een enthousiaste deelnemer en muzikant Erik Spijkerman live getrakteerd worden op de klassieke kroketburgers, waar de presentatoren het bier rijkelijk lieten vloeien in het historische buikglas. Vanzelfsprekend waren er ook de nodige prijswinnaars na de tsunami aan vragen die op de feestvierders werd afgevuurd. De eerste prijs was voor Team Staijen (foto). En op deze manier kon Goor zich toch even onderdompelen in de moeder aller tentfeesten. Al zal deze quiz, hoe leuk ook, de pijn en het gemis eind juni niet kunnen verzachten...

Gerelateerde berichten

  • Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz25 april 2020 Al 400 inschrijvingen online Schoolfeestquiz Er hebben zich al bijna 400 deelnemers aangemeld voor de Schoolfeestquiz die vanavond vanaf 20:30 uur is te volgen op YouTube en de Facebook-site van de stichting School en Volksfeest. […]
  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman13 augustus 2019 Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de […]
  • Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon28 december 2015 Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon De Goorse entertainer Edwin van 't Schip van het bekende duo Wipneus en Pim, presenteert vanavond zijn nieuwe Quiz-Co-Show bij Grand CafĂ© De Zon. De pubquiz van het feestduo is jaarlijks […]