Apollo van Nassouwe…

Het is een Koningsdag als geen andere. Geen vrijmarkt, geen activiteiten voor kinderen in het centrum en geen Koningsconcert van Apollo. Alles in Quarantaine en het devies blijft ook vandaag: Vooral thuis blijven en thuis vieren. Apollo-trompettist Raymond Waanders en zijn eveneens muzikale zoon Luca gaven vanmorgen in de eigen voortuin aan de Laastraat het startsein voor deze Koningsdag met een twee-stemmig Wilhelmus en een korte toespraak waarin werd benadrukt dat ook de leden van de Koninklijke muziekvereniging het liever anders hadden gezien. Ook het ‘Rondje van de Koning’ bij De Bebsel is vanmiddag niet bezoeken al is er wel activiteit in het zalencentrum. Het Goorse muziekduo Dr. Ink (Marcel Mengerink en Paul Schabbink) spelen daar vanmiddag zoals ze ook zouden doen in normale omstandigheden maar dan zonder publiek. Via de Facebookpagina van De Bebsel is dat te volgen en worden er ook diverse ‘Koningsprijzen’ verloot.

Raymond Waanders (l) en zijn zoon Luca (r)