Bosbrandje Herikerberg

De brandweer is vanavond uitgerukt voor een beginnend bosbrandje op de Herikerberg tussen Goor en Markelo. Door snel optreden van de brandweer is de brand beperkt gebleven. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Foto: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Bosbrandje op de Herikerberg20 maart 2018 Bosbrandje op de Herikerberg Er is vanmiddag brand uitgebroken in een stuk bos op de Herikerberg tussen Goor en Markelo. De brand werd snel opgemerkt en de Markelose brandweer was snel ter plaatse om het vuur te […]
  • Brandweer rukt uit voor bermbrand12 februari 2022 Brandweer rukt uit voor bermbrand De Goorse brandweer is aan het begin van de middag uitgerukt om te assisteren bij het blussen van een bermbrand in het buitengebied. Die woedde aan de Oomsdwarsdijk bij de Elsenerweg in […]
  • Bermbrand langs Deldensestraat snel geblust23 juli 2018 Bermbrand langs Deldensestraat snel geblust Een beginnende bermbrand langs de parallelweg aan de Deldensestraat, ter hoogte van het Boake-terrein, is aan het eind van de middag door adequaat handelen van de brandweer snel geblust. […]
  • Stookverbod door kou en droogte3 maart 2018 Stookverbod door kou en droogte De brandweer heeft voor Goor en omgeving Code Oranje afgegeven. Dit vanwege de kou en vooral ook de droogte. Dit houdt in dat er in het openbaar niet gestookt mag worden, ook niet als er […]
  • Code Geel…29 mei 2017 Code Geel… Er geldt vanaf vandaag Code Geel voor de natuurgebieden rondom Goor. Dit is afgekondigd door de Brandweer Twente.¬†Door het zomerse weer en snel stijgende temperaturen is de veiligheidsfase […]