Moederdag-picknick in eigen tuin

GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de ‘Moederdag Picknick@home’ voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten weggeven aan moeders die het volgens hen echt verdienen. Die kunnen voor 4 mei worden aangemeld via de e-mail. Een pakket kan ook besteld worden via de app van GYG Entertainment dat op moederdag via YouTube en Facebook ook artiesten online laat optreden. Meer info over deze actie via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen10 maart 2020 Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht cafĂ©'s in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival […]
  • Zingen voor moeders…10 mei 2020 Zingen voor moeders… Het is Moederdag en dat is dit jaar voor velen een andere dan anders en anders dan gewenst. Het Coronavirus laat vele bezoeken nog niet toe en dus is het zoeken naar andere manieren om de […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Winnaars krasactie bekend, dames mogen gratis door de supermarkt31 december 2016 Winnaars krasactie bekend, dames mogen gratis door de supermarkt De kraslotenactie heeft zijn ontknoping gehad. De eindejaarsactie van de Goorse winkeliers kende gisteren haar climax bij De Ster, waar de prijzen werden uitgereikt door de middenstanders. […]
  • Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen21 september 2016 Lions verkopen bloembollen voor vergeten kinderen De Lions club Goor-Diepenheim gaat zich inzetten voor de stichting 'Het Vergeten Kind'. Deze zet zet zich in voor verwaarloosde, misbruikte en/of gevluchte kinderen die thuis niet kunnen […]