Apollo geeft het stokje door…

Muzikaal actief kunnen ze in gezamenlijkheid niet zijn in deze roerige periode en daarom is de Goorse muziekvereniging Apollo begonnen met een actie op social media onder de noemer ‘Apollo laat van zich horen en geeft het stokje door!’ De aftrap wordt op Facebook en Instagram gedaan door voorzitter Luc Notkamp (foto). Later volgen andere leden van de Goorse muziektrots die na een enerverend jubileumjaar de stilte online op deze manier wil doorbreken tijdens deze Corona-crisis.

Gerelateerde berichten

  • Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht23 oktober 2017 Spetterend jubileumjaar Apollo in aantocht Het duurt nog een dik jaar maar de voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. De Goorse muziektrots Apollo viert in 2019 het eeuwfeest en dat gaat gebeuren met een 6-tal grote […]
  • ‘Stille’ potgrondactie Apollo een succes3 maart 2021 ‘Stille’ potgrondactie Apollo een succes Om haar vereniging wat meer financiële armslag te geven, hebben de leden van Muziekvereniging Apollo ook dit jaar een potgrondactie georganiseerd. De actie eindigde afgelopen zaterdag met […]
  • Laat Apollo bloeien…10 januari 2021 Laat Apollo bloeien… Van concerten is in deze Coronatijd geen sprake maar gerepeteerd wordt er zeker wel door de Goorse muziektrots Apollo. En dat niet alleen want om de clubkas op een andere wijze te spekken […]
  • Apollo weer de straat op…11 september 2020 Apollo weer de straat op… "Het is weer bijna als vanouds" zegt Lies Wiegerinck enthousiast op Facebook. Ze reageerde op het bericht van Apollo met de bijbehorende foto's over de rondgang van de show- en […]
  • Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online25 juni 2020 Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online Het Schoolfeestnummer 'De Quarantente' van Apollo staat vanaf nu met videoclip online en is onder meer te zien op het Youtube-kanaal van deze site via deze LINK. Het lied over Schoolfeest […]