Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd

Welzijnsinstelling Salut wil een compilatie maken van de foto’s en filmpjes die zijn gemaakt tijdens de diverse acties die er in Goor en omgeving zijn geweest tijdens de Corona-crisis. Dit als een blijvende herinnering voor later. Wie beeldmateriaal heeft van de zogenoemde ‘Hart onder de riem-acties’ in de Hof kan deze mailen naar info@salut-welzijn of appen naar nummer 06-86877567. Salut is daarnaast op zoek naar vrijwilligers, die samen een compilatie willen maken van alle ingezonden filmpjes en foto’s. De gebundelde inzendingen worden later via social media gedeeld.

Tiroler muziek bij ’t Tuinhöfke, één van de vele actie voor kwetsbaren in deze Coronatijd

Gerelateerde berichten

  • ‘Automaatje’ van start gegaan2 september 2019 ‘Automaatje’ van start gegaan Welzijns-instelling Salut start vandaag met het project ANWB AutoMaatje in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dit is een dienst waarbij vrijwilligers met hun eigen auto […]
  • Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl31 januari 2019 Activiteiten en accomodaties gebundeld op Hofactief.nl De gemeente Hof van Twente heeft een nieuwe website gelanceerd onder de naam Hofactief. Deze is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een sportieve activiteit, een ontmoetingscentrum […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Waar liggen de grenzen bij vrijwilligerswerk ?5 oktober 2019 Waar liggen de grenzen bij vrijwilligerswerk ? Bij het doen van vrijwilligerswerk zijn er vaak geen duidelijke regels wat wel en niet mag, maar is er wel een kader. Wie wil ervaren waar de grenzen binnen het vrijwilligerswerk liggen […]
  • Dag van de mantelzorg10 november 2019 Dag van de mantelzorg Het is vandaag 10 november en dat betekent voor deze zondag dat het de 'Dag van de Mantelzorg' is. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie heeft Salut samen met de […]