Molenstraatbewoners hekelen nieuwe drempels

De nieuwe mitigerende maatregelen in de Molenstraat waren bedoeld om de bewoners tegemoet te komen en de snelheid van het verkeer te beperken maar het effect is averechts. Dat zeggen de bewoners van de Molenstraat die bij deze site de noodklok luiden. Volgens de aanwonenden wordt er ondanks de drempels en wegversmallingen zeker niet minder hard gereden en mijdt ook het vrachtverkeer de Molenstraat niet. Grootste pijnpunt is bij de omwonenden echter de geluidsoverlast die de drempels veroorzaken als er overheen wordt gereden. De gemeente Hof van Twente is op de hoogte van de klachten maar reageert vooralsnog niet. De maatregelen, ook elders in Goor, kunnen sowieso niet op brede steun rekenen. Diverse instanties zoals Goor Collectief en De Stadsraad willen dat de gemeente haast maakt met het realiseren van twee-richtingsverkeer in de Molenstraat zoals eerder is besloten.

Gerelateerde berichten

  • ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden)1 mei 2020 ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden) Een tweetal Laarstraat-bewoners, die anoniem willen blijven, kwamen bij deze site met een schriftelijke reactie op de noodkreet van Molenstraatbewoners, eergisteren op Goorsnieuws.nl. Die […]
  • Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer25 maart 2020 Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer Het gedeelte van de Molenstraat tussen de Voorstraat en Middenstraat is vanaf vandaag weer open voor het verkeer. Eénrichtingsverkeer, dat dan wel want er is nog geen zicht op het […]
  • Molenstraat eind van dit jaar op de schop15 juli 2019 Molenstraat eind van dit jaar op de schop De zogenoemde mitigerende maatregelen om van de Molestraat weer tweerichtingsverkeer te maken, gaan aan het einde van dit jaar van start. Dat staat in het gemeentelijk mobiliteitsplan van […]
  • Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden16 maart 2020 Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden De Goorse Molenstraat is vanaf voor een deel afgesloten voor verkeer. Het gaat om het stuk vanaf de afslag naar de Voorstraat tot aan de bocht voor de afslag naar de Bleekstraat. Daar […]
  • Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat…30 januari 2020 Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat… Er zijn in deze dagen diverse omleidingen vanwege werkzaamheden die ook weer tot de nodige frustratie leiden. Maar daar waar het eigenlijk zou moeten gebeuren, is het nog angstvallig […]