Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden

De jeugd van de Goorse buitensport-verenigingen kunnen vanaf morgen weer de trainingen hervatten. De plannen van aanpak van de clubs zijn door de gemeente Hof van Twente en de Veiligheidsregio Twente bekeken en goed gekeurd waardoor er vanaf morgen weer, onder een aantal strenge voorwaarden (foto), kan worden getraind op de diverse velden. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt de ‘anderhalve meter-regel’ niet, de oudere jeugd moet zich hier tijdens het sporten wel aan houden. Wedstrijden tegen andere clubs, zijn nog niet toegestaan. De jeugd van Hector en Twenthe gaat morgen weer beginnen. De GMHC en GFC hervatten komende maandag de trainingen.

Gerelateerde berichten

  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • Er is wat te halen voor de Goorse clubs…6 november 2021 Er is wat te halen voor de Goorse clubs… Een QR-code is toch niet nodig dus eenieder kan zich dit weekeinde vrij bewegen naar de Goorse sportparken voor de voetbalduels van de drie Goorse clubs die alle drie thuis spelen tegen […]
  • GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede30 oktober 2021 GFC naar koploper, Twenthe en Hector naar Buurse en Neede Na de veertien-klapper van vorige week tegen BZSV De Blauwwitters staat GFC vanmiddag een tegenstander van een ander formaat te wachten. In Hengelo is vanaf 16:30 uur de koploper in de […]
  • Hector tegen Delden op jacht naar eerste zege23 oktober 2021 Hector tegen Delden op jacht naar eerste zege Kan sv Hector dit weekend van de hatelijke nul afkomen? Dat is de grote vraag voor de Goorse groen-witten deze speelronde waarin een treffen met Delden wacht op het eigen Doesgoor. […]
  • Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC16 oktober 2021 Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC Na twee zeges en een nipte nederlaag, gaat GFC in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal vanmiddag op bezoek bij ATC '65 in Hengelo (14:30 uur). Die ploeg heeft 3 punten minder dan […]