Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden

De jeugd van de Goorse buitensport-verenigingen kunnen vanaf morgen weer de trainingen hervatten. De plannen van aanpak van de clubs zijn door de gemeente Hof van Twente en de Veiligheidsregio Twente bekeken en goed gekeurd waardoor er vanaf morgen weer, onder een aantal strenge voorwaarden (foto), kan worden getraind op de diverse velden. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt de ‘anderhalve meter-regel’ niet, de oudere jeugd moet zich hier tijdens het sporten wel aan houden. Wedstrijden tegen andere clubs, zijn nog niet toegestaan. De jeugd van Hector en Twenthe gaat morgen weer beginnen. De GMHC en GFC hervatten komende maandag de trainingen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Jeugdkampioenen bij GFC en GMHC16 december 2017 Jeugdkampioenen bij GFC en GMHC De eerste kampioenswagen in het nieuwe voetbalseizoen reed vandaag door Goor. Daarop de voetballers van GFC onder 15 2. Zij werden winterkampioen na een 5-0 zege op het Larense Witkampers […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Twenthe tegen hekkensluiter, Hector naar koploper31 maart 2018 Twenthe tegen hekkensluiter, Hector naar koploper Het was nooit gebruikelijk maar vanaf dit seizoen moet het tocht gebeuren. Voetballen op Eerste Paasdag. De Goorse clubs komen morgen alledrie in actie en Twenthe doet dat in de derde […]