Patrick van den Berg hoofd opleiding FC Twente Vrouwen

Patrick van den Berg is vanaf komend voetbalseizoen Hoofd Jeugdopleiding bij de FC Twente Vrouwen. De 41-jarige Gorenaar was al dienst van de vrouwentak van de Enschedese eredivisionist als technisch coördinator en zal in zijn nieuwe functie onder meer de scouting voor het Beloftenelftal op zich nemen. Van den Berg was in zijn actieve carrière doelman bij onder meer Twenthe, GFC en HSC ’21.

Foto: www.fctwente.nl

Gerelateerde berichten

  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen…27 april 2019 Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen… De FC Twente-vrouwen werden gisteren in een zinderend slot van de wedstrijd tegen PSV, kampioen van Nederland. De 2-3 die in 'dying seconds' viel bleek genoeg omdat concurrent Ajax punten […]
  • Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League10 augustus 2019 Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League Na de achtklapper van de FC Twente vrouwen in de voorronde van de Champions League, afgelopen woensdag, was het Armeense Alashkert vanavond de schietschijf voor het Poolse Gornik Leczna. […]
  • FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC3 juni 2017 FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC De connectie van Goor met de regionale voetbaltrots FC Twente is dit jaar wel heel zichtbaar. Na de aankondiging dat de eredivisieclub het voorseizoen opent met een wedstrijd tegen GFC en […]
  • Vrouwenvoetbal en Garden Songs18 augustus 2017 Vrouwenvoetbal en Garden Songs Liefhebbers van sport, cultuur, muziek en bier komen dit weekend aan hun trekken in Goor. Zo is er vanavond een fraai duel te zien van de FC Twente Vrouwen op het complex van Twenthe Goor. […]