Patrick van den Berg hoofd opleiding FC Twente Vrouwen

Patrick van den Berg is vanaf komend voetbalseizoen Hoofd Jeugdopleiding bij de FC Twente Vrouwen. De 41-jarige Gorenaar was al dienst van de vrouwentak van de Enschedese eredivisionist als technisch coördinator en zal in zijn nieuwe functie onder meer de scouting voor het Beloftenelftal op zich nemen. Van den Berg was in zijn actieve carrière doelman bij onder meer Twenthe, GFC en HSC ’21.

Foto: www.fctwente.nl

Gerelateerde berichten

  • Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen…27 april 2019 Stille kracht achter landstitel Twente-vrouwen… De FC Twente-vrouwen werden gisteren in een zinderend slot van de wedstrijd tegen PSV, kampioen van Nederland. De 2-3 die in 'dying seconds' viel bleek genoeg omdat concurrent Ajax punten […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle27 december 2020 Hilhorst na FC Twente nu gelukkig bij PEC Zwolle 2020 was een bijzonder jaar. Ook voor de Goorse profvoetbalster Naomi Hilhorst. Ze maakte in de zomer van 2020 de provinciale overstap van FC Twente naar PEC Zwolle. De aanvalster was toe […]
  • Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League10 augustus 2019 Weer veel goals op sportpark Heeckeren in Champions League Na de achtklapper van de FC Twente vrouwen in de voorronde van de Champions League, afgelopen woensdag, was het Armeense Alashkert vanavond de schietschijf voor het Poolse Gornik Leczna. […]
  • FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende4 augustus 2019 FC Twente vrouwen in Champions League tegen Armeense onbekende Het was de bedoeling om het duel op het kunstgras van Tubantia in Hengelo af te werken maar die mat kwam niet door de strenge UEFA-keuring. Daarom spelen de FC Twente vrouwen komende […]