De bal rolt weer…

Bij Hector een onwezenlijk beeld bij de entree van ’t Doesgoor waar rode linten om de parkeerhavens zijn gespannen en ook de ingangen naar de kleedkamers op die wijze zijn afgezet. Op het veld fanatiek trainende kinderen. De Goorse voetballertjes hebben het lang moeten missen. Eveneens bij vv Twenthe waar vanavond ook weer voor het eerst wordt getraind sinds het ‘sportverbod’ in verband met de Corona-crisis werd uitgevaardigd. Ook daar de nodige nieuwe ‘spelregels’ en toezicht op der naleving ervan, zoals het verbod voor ouders om te komen kijken en de ‘anderhalve meter-regel’ bij de jeugd van 12 jaar en ouder. De andere sportclubs in Goor gaan vanaf komende maandag weer in training.

Gerelateerde berichten

  • Jeugdvoetbal-weekend bij vv Twenthe7 september 2016 Jeugdvoetbal-weekend bij vv Twenthe De jeugd van vv Twenthe wordt komend weekeinde vermaakt met een voetbal-event op zondag. Dan is er een zogenoemd 4×4 Attack voetbal-toernooi voor alle jeugdelftallen met uitzondering van […]
  • Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales27 mei 2017 Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales Hector jo9-1 en Hector jo11-1 zijn er niet in geslaagd om de districtsbeker te winnen. De jongste jeugd, de vroegere F1, moest in Haaksbergen de meerdere erkennen in Berghuizen jo9-1. Het […]
  • Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker8 maart 2018 Zes derby’s in aanloop naar Goorse klassieker Voordat komende zondag vanaf 14:00 uur de strijd losbarst rond de eerste elftallen van Hector en GFC op sportpark 't Doesgoor zijn er in aanloop naar de Goorse klassieker maar liefst vijf […]
  • Streep door GFC – ABS20 januari 2019 Streep door GFC – ABS Voor het eerste elftal van GFC duurt de winterstop nog een week langer. Door de intrede van Koning Winter in ons kikkerlandje is het veld op Sportpark Heeckeren onbespeelbaar en kan er […]
  • Goorse stadsderby op 8 november23 augustus 2020 Goorse stadsderby op 8 november De KNVB heeft de competitie-programma's bekend gemaakt voor de voetbalamateurs en daaruit blijkt dat de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B, staat gepland voor zondag 8 […]