De bal rolt weer…

Bij Hector een onwezenlijk beeld bij de entree van ’t Doesgoor waar rode linten om de parkeerhavens zijn gespannen en ook de ingangen naar de kleedkamers op die wijze zijn afgezet. Op het veld fanatiek trainende kinderen. De Goorse voetballertjes hebben het lang moeten missen. Eveneens bij vv Twenthe waar vanavond ook weer voor het eerst wordt getraind sinds het ‘sportverbod’ in verband met de Corona-crisis werd uitgevaardigd. Ook daar de nodige nieuwe ‘spelregels’ en toezicht op der naleving ervan, zoals het verbod voor ouders om te komen kijken en de ‘anderhalve meter-regel’ bij de jeugd van 12 jaar en ouder. De andere sportclubs in Goor gaan vanaf komende maandag weer in training.

Gerelateerde berichten

  • Race tegen de klok…25 januari 2021 Race tegen de klok… Heel veel evenementen gaan al niet door én door de strengere maatregelen gaat nu ook zelfs een streep door online-bijeenkomsten door de naderende avondklok en de visite-beperking. Zo ook […]
  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]
  • Goorse stadsderby op 8 november23 augustus 2020 Goorse stadsderby op 8 november De KNVB heeft de competitie-programma's bekend gemaakt voor de voetbalamateurs en daaruit blijkt dat de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B, staat gepland voor zondag 8 […]
  • Hector slaat nieuwe weg onder Jordy Drenth12 juli 2020 Hector slaat nieuwe weg onder Jordy Drenth Hij begon vier weken geleden met een grote selectie van zo'n 35 spelers en maakte afgelopen vrijdag zijn voorlopige eerste selectie bekend. Jordy Drenth is bij SV Hector begonnen aan zijn […]
  • Na de derby wacht nu een duel met andere concurrenten14 december 2019 Na de derby wacht nu een duel met andere concurrenten Het laatste duel van 2019 staat voor de deur voor de Goorse voetballers. De spelers van GFC zouden het opnemen het vanmiddag op tegen hekkensluiter SC Rijssen maar die wedstrijd is […]