Vanaf maandag weer oud-papierinzameling aan de van Kollaan

Vanaf komende maandag, 4 mei, kan er weer oud-papier worden gebracht het inzamelingspunt aan de van Kollaan. Die was gesloten vanwege het Corona-virus. Er kan maandag oud-papier worden gebracht tussen 13:00 uur en 17:00 uur kan het oud papier weer ingezameld worden aan de van Kollaan te Goor. Er wordt wel verzocht om het papier zelf in de containers neer te leggen en de RIVM-regels in acht te nemen. Er zijn sinds het begin van de Corona-crisis veel papier-inzamelingspunten gesloten in Goor, onder meer vanwege de stort van restafval zoals op het terrein van HBG.

Gerelateerde berichten

  • Papierfile4 mei 2020 Papierfile In de file voor het oud papier. Het is niet onopgemerkt voorbijgegaan dat er aan de Van Kollaan de poorten weer zijn geopend van de containers. Rond de klok van 13.00 […]
  • Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan21 maart 2020 Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan Met ingang van vandaag, vrijdag 20 maart, kan er geen oud papier meer worden gebracht naar de Van Kollaan. De vrijwilligersorganisatie daarachter, die geld inzamelt voor het Goors […]
  • Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA8 december 2020 Aanpassingen routes oud papier-wagen KNA De ophalers van het oyud papier van accordeonvereniging KNA hebben besloten om een deel van de route te gaan veranderen. Dit omdat ze op sommige plekken met de pers-/containerwagen […]
  • Bedankje van de oud-papier-commissie4 december 2020 Bedankje van de oud-papier-commissie Een berichtje voor de inwoners van de co√∂rdinator van de inzamelaars van het oude papier. "Ook in dit corona-jaar hebben we weer kunnen rekenen op veel oud papier dat werd […]
  • Oud papier: Zo hoort het dus niet…13 november 2020 Oud papier: Zo hoort het dus niet… Een opmerkelijke Facebookpost van Gerben Kappert vandaag die treffend het gedrag van sommige medeburgers weergeeft als het gaat om het dumpen van overtollig papier. Ondanks de duidelijke […]