Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV

De oorlogsdocumentaire ‘Overleven in een onderduikers-hol’ die in 2013 op de landelijke tv werd uitgezonden wordt morgenavond uitgezonden op Hofstreek TV. De TV-docu gaat over leden van de Goorse familie Hoek die tijdens de Tweede Oorlog ondergedoken zaten in een kuil. De docu is om 19:36 uur te zien nadat er beelden zijn vertoond van de bevrijding van Goor door Poolse militairen. Na de documentaire is er een toespraak van burgemeester Nauta. Om 20:00 uur is er twee minuten stilte in het kader van Dodenherdenking. De toespraak van de burgemeester is ook op Hofstreek FM via de radio te volgen.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag29 augustus 2018 Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag De deelnemers van het kinderkamp zijn dit jaar niet alleen aan het timmeren, maar gaan ook naar het bos voor een vossenjacht. Twee jaar terug, tijdens de 25e editie, gebeurde dit ook al. […]
  • Gedichten en verhalen in boek ‘Goor in de bocht’9 januari 2019 Gedichten en verhalen in boek ‘Goor in de bocht’ Er komt een gedichten- en verhalenbundel uit onder de titel 'Goor in de bocht'. Initiatiefneemster is schrijfster Amy De La Haye die in contact kwam met diverse Gorenaren nadat ze de […]
  • Schoolfeestradio- en tv weer volop aanwezig27 juni 2019 Schoolfeestradio- en tv weer volop aanwezig Het Feest der Feesten wordt ook dit jaar weer gecovered door de lokale Omroep Hofstreek. Deze begint vanavond om 18:00 uur met Schoolfeestradio dat de komende dagen overdag de hele dag te […]
  • Goorse filmmaker bundelt oorlogsverhalen7 april 2015 Goorse filmmaker bundelt oorlogsverhalen De Goorse filmmaker Henk Eeftink heeft n het kader van 70 jaar vrijheid de documentaire " Overleven in een onderduikershol 1940 - 1945" die twee jaar geleden werd uitgezonden door de […]