Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV

De oorlogsdocumentaire ‘Overleven in een onderduikers-hol’ die in 2013 op de landelijke tv werd uitgezonden wordt morgenavond uitgezonden op Hofstreek TV. De TV-docu gaat over leden van de Goorse familie Hoek die tijdens de Tweede Oorlog ondergedoken zaten in een kuil. De docu is om 19:36 uur te zien nadat er beelden zijn vertoond van de bevrijding van Goor door Poolse militairen. Na de documentaire is er een toespraak van burgemeester Nauta. Om 20:00 uur is er twee minuten stilte in het kader van Dodenherdenking. De toespraak van de burgemeester is ook op Hofstreek FM via de radio te volgen.

Gerelateerde berichten

  • Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag29 augustus 2018 Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag De deelnemers van het kinderkamp zijn dit jaar niet alleen aan het timmeren, maar gaan ook naar het bos voor een vossenjacht. Twee jaar terug, tijdens de 25e editie, gebeurde dit ook al. […]
  • Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV25 november 2021 Hofderby Hector-Rood-Zwart live op Hofstreek TV De Hofderby SV Hector tegen Rood-Zwart is komende zondag live te zien op de lokale zender Hofstreek TV. Het duel in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal begint om 14:00 uur. […]
  • Nagenieten van een prachtige intocht…20 november 2021 Nagenieten van een prachtige intocht… Pakjesavond komt rasse schreden dichterbij en het is alweer bijna een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten na een prachtig waterspektakel, voet aan wal zetten in de Goorse haven. […]
  • Live tv-show 20 jaar Hof van Twente24 augustus 2021 Live tv-show 20 jaar Hof van Twente In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de '20 jaar Hof Top 20', de […]
  • Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube20 juli 2021 Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube De lokale Hofstreek Omroep heeft alle filmpjes die gemaakt zijn in het kader van het laatste alternatieve Schoolfeest op het eigen YouTube-kanaal gezet. Er was volgens de programmamakers […]