Oorlogsdocumentaire en toespraak burgemeester op Hofstreek TV

De oorlogsdocumentaire ‘Overleven in een onderduikers-hol’ die in 2013 op de landelijke tv werd uitgezonden wordt morgenavond uitgezonden op Hofstreek TV. De TV-docu gaat over leden van de Goorse familie Hoek die tijdens de Tweede Oorlog ondergedoken zaten in een kuil. De docu is om 19:36 uur te zien nadat er beelden zijn vertoond van de bevrijding van Goor door Poolse militairen. Na de documentaire is er een toespraak van burgemeester Nauta. Om 20:00 uur is er twee minuten stilte in het kader van Dodenherdenking. De toespraak van de burgemeester is ook op Hofstreek FM via de radio te volgen.

Gerelateerde berichten

  • Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag29 augustus 2018 Kinderkamp weer naar Herikerberg donderdag De deelnemers van het kinderkamp zijn dit jaar niet alleen aan het timmeren, maar gaan ook naar het bos voor een vossenjacht. Twee jaar terug, tijdens de 25e editie, gebeurde dit ook al. […]
  • Herhalingen optochten en Seniorentocht op Hofstreek TV2 juli 2022 Herhalingen optochten en Seniorentocht op Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV gaat vandaag en morgen de Schoolfeestoptochten van vorige week uitzenden. Deze werden vorige week live uitgezonden. Ook kan een verslag van de Seniorentocht […]
  • Bijleveld met ‘kleine groep’ in de grote optocht22 juni 2022 Bijleveld met ‘kleine groep’ in de grote optocht De grote allegorische optocht kent in Goor komende zondag een bijzondere deelnemer. Voormalig Minister van Defensie en de huidige burgemeester van Almere, Ank Bijleveld, zal in een kleine […]
  • Mozaïekbank in kader vrijheid bij Bomscherf3 mei 2022 Mozaïekbank in kader vrijheid bij Bomscherf Er komt een nieuwe mozaïekbank in het centrum van Goor. De nieuwe bank, in het kader van de bevrijding van Goor, komt er op initiatief van de werkgroep 75 jaar Vrijheid en is gemaakt door […]
  • Kukelnest koploper met vrijwilligers tijdens NL Doet13 maart 2022 Kukelnest koploper met vrijwilligers tijdens NL Doet Op diverse plekken in Goor hebben mensen vrijwilligerswerk gedaan in het kader van NL Doet de afgelopen twee dagen. Landelijk gezien is de Goorse kinderboerderij Het Kukelnest één van de […]