Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal

Hij heeft dé oplossing gevonden voor het bestellen- en consumeren van een halve liter Grolsch-bierop het terras: Helligen Hendrik. Een, bij Grand Café De Zon opgenomen, filmpje is inmiddels via de diverse social media al duizenden keren bekeken. In de film bestelt Helligen Hendrik, het theatertypetje van Bert Eeftink, op het terras van het Goorse etablissement een halve liter bier dat uiteindelijk door het Goorse bedrijf Twinxx op bijzondere wijze wordt bezorgd met inachtneming van de RIVM-regels. De video, opgenomen door Thats Life, is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Eeftink met Roots bij Omroep Max8 januari 2021 Eeftink met Roots bij Omroep Max De Goorse programmamaker Bert Eeftink is vanaf vandaag te zien op NPO 2 met zijn programma 'Roots' dat hij deze zomer maakte in opdracht van RTV Oost. Eeftink gaat in de vijfdelige serie […]
  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Quarantaine Theater Show in Goor zonder publiek op TV Oost18 maart 2020 Quarantaine Theater Show in Goor zonder publiek op TV Oost In de Goorse Reggehof is tóch een voorstelling dit weekeinde. Zaterdag is daar de Quarantaine Theater Show die zonder publiek wordt opgevoerd en op TV Oost is te zien. In de show tal van […]
  • Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters16 februari 2020 Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters Het Goorse cabaratduo Bert Eeftink en Paul Schabbink gaan met een zogenoemde 'Zotte Zomer-parade' in de zomermaanden langs diverse openluchttheaters. Eeftink oogst al jaren veel succes […]
  • Bert Eeftink weg bij RTV Oost24 september 2019 Bert Eeftink weg bij RTV Oost Bert Eeftink stopt na meer dan 25 jaar met zijn werkzaamheden bij de regionale omroep RTV Oost. De 52-jarige Gorenaar gaat zich volledig toeleggen op zijn carrière als cabaretier. Eeftink […]