Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal

Hij heeft dé oplossing gevonden voor het bestellen- en consumeren van een halve liter Grolsch-bierop het terras: Helligen Hendrik. Een, bij Grand Café De Zon opgenomen, filmpje is inmiddels via de diverse social media al duizenden keren bekeken. In de film bestelt Helligen Hendrik, het theatertypetje van Bert Eeftink, op het terras van het Goorse etablissement een halve liter bier dat uiteindelijk door het Goorse bedrijf Twinxx op bijzondere wijze wordt bezorgd met inachtneming van de RIVM-regels. De video, opgenomen door Thats Life, is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Helligen Hendrik gaat het jaar uit met korte oudejaarsconference31 december 2021 Helligen Hendrik gaat het jaar uit met korte oudejaarsconference Onder het motto 'niets doen is geen optie' heeft het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink toch nog iets bedacht waarmee ze het publiek in het oosten des lands met een lach het […]
  • Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof4 december 2021 Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof De voorstellingen van de Twentse versie van Scrooge zijn voor dit jaar geschrapt. De Goorse cabaretier Bert Eeftink zou in de maand december in de huid kruipen van het norse typje in de […]
  • Goorse bands en artiesten weer op pad, Kemperink in De Reggehof8 oktober 2021 Goorse bands en artiesten weer op pad, Kemperink in De Reggehof Nu live-entertainment weer mag na een lange coronaperiode, zijn ook de diverse Goorse artiesten en bands weer in beweging én op pad. Zo reist Circus Helligen Hendrik (Bert Eeftink en Paul […]
  • Eeftink met Roots bij Omroep Max8 januari 2021 Eeftink met Roots bij Omroep Max De Goorse programmamaker Bert Eeftink is vanaf vandaag te zien op NPO 2 met zijn programma 'Roots' dat hij deze zomer maakte in opdracht van RTV Oost. Eeftink gaat in de vijfdelige serie […]
  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]