Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat

In de hoop zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen, is door Ptera van den Burg en haar medewerkers een heuse ‘pop up-salon’ ingericht in de voormalige lunchroom aan de Grotestraat tegenover Primera. “Dit om straks weer met het volledige team te kunnen werken” aldus van den Burg op social media. In de tijdelijke kapsalon staan de kap-plaatsen anderhalve meter uit elkaar en zijn, evenals in de bestaande kapsalon, alle andere noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen zoals het gebruik van handgel, handschoenen, wegwerp-kapmantels en mondkapjes. Het is nog niet duidelijk wanneer de Goorse kappers weer open mogen maar de verwachting is dat dat niet heel lang meer gaat duren.

Gerelateerde berichten

  • Kapster Petra van den Burg met noodkreet in De Telegraaf23 januari 2021 Kapster Petra van den Burg met noodkreet in De Telegraaf Een column van Petra van den Burg (foto) heeft de digitale versie van de landelijke Telegraaf gehaald. De bekende Goorse kapster luidt daarin de noodklok over de nijpende situaties waarin […]
  • Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award2 maart 2020 Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award Petra van den Burg is genomineerd voor een Coiffure-award. Ze is één van de tien uitverkorenen in categorie dameskapsels in de regio Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Ook […]
  • De Brandsalon wordt Wolters Haarmode11 november 2019 De Brandsalon wordt Wolters Haarmode Ric Brand stopt in de kapsalon in de Goorse Grotestraat en heeft in werkneemster Iris Wolters een overnamekandidaat gevonden. De kapperszaak gaat per 1 december verder onder de naam […]
  • Petra van den Burg weer naar songfestival en Goorse vrouwen in De Telegraaf8 mei 2021 Petra van den Burg weer naar songfestival en Goorse vrouwen in De Telegraaf Ze was er vorig jaar ook al voor uitverkoren maar toen ging het Europese zangfeestje in Rotterdam niet door. Dit jaar wel en dus is de Goorse kapster Petra van den Burg vanaf 16 mei […]
  • Goor weer kapsalon rijker13 januari 2021 Goor weer kapsalon rijker We kunnen er vanwege de Corona-maatregelen nu niks mee maar net na de strenge lockdown zou het direct goed van pas komen. Goor krijgt er een kapsalon bij. In de Grotestraat gaat, wanneer […]