Voetbalhumor in Coronatijd

Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje met een zonnebril en een flesje Corona-bier. “Bij deze willen we je alvast kennis laten maken met de echte sterrenbrigade van vv Twenthe. we hopen dat je, naast de thuiswedstrijden van Twenthe 4, voor wat middagvermaak kunt zorgen”. Dit natuurlijk in de hoop dat er in september weer ‘gewoon’ gevoetbald kan worden op de Goorse velden. Het presentje ging overigens, met andere teksten, ook naar andere ‘bevriende’ relaties van het Goorse voetbalelftal.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe wint oefenduel bij Lettele16 augustus 2021 Twenthe wint oefenduel bij Lettele Twenthe Goor kan met een redelijk goed gevoel terugkijken op haar eerste oefenduel. In en tegen Lettele werd met 4-1 gewonnen door de equipe van Mark Bolink (foto). Jeffrey Asbroek, Dani […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Twenthe wint ruim bij EGVV9 september 2020 Twenthe wint ruim bij EGVV ​Twenthe heeft vanavond op passende antwoord gegeven na de forse nederlaag op Avanti Wilskracht. In Gelselaar werd woensdagavond EGVV met 5-1 verslagen door de ploeg van trainer Mark […]
  • Twenthe verliest oefenpot van Almelo16 augustus 2020 Twenthe verliest oefenpot van Almelo Een nederlaag voor trainer Mark Bolink bij zijn debuut als hoofdtrainer bij vv Twenthe. De oefenmeester ging met zijn team onderuit in een oefenduel met Almelo. De bezoekers, getraind […]
  • Twenthe verliest ook bij De Tukkers12 september 2021 Twenthe verliest ook bij De Tukkers Twenthe Goor heeft de wind nog niet in de zeilen in het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Mark Bolink verloor vanmiddag ook haar tweede bekerduel. In Albergen was De Tukkers met 3-0 te […]