Voetbalhumor in Coronatijd

Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje met een zonnebril en een flesje Corona-bier. “Bij deze willen we je alvast kennis laten maken met de echte sterrenbrigade van vv Twenthe. we hopen dat je, naast de thuiswedstrijden van Twenthe 4, voor wat middagvermaak kunt zorgen”. Dit natuurlijk in de hoop dat er in september weer ‘gewoon’ gevoetbald kan worden op de Goorse velden. Het presentje ging overigens, met andere teksten, ook naar andere ‘bevriende’ relaties van het Goorse voetbalelftal.

Gerelateerde berichten

  • Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse19 november 2016 Geen voetbal dit weekend, Bolink langer bij SV Vasse Dit weekend rolt de bal niet voor de eerste teams van de Goorse voetbalclubs. Hector wilde aanvankelijk nog oefenen, maar een partner werd niet gevonden. Wel voetbalnieuws met een lokaal […]
  • Mark Bolink nieuwe trainer vv Twenthe29 november 2019 Mark Bolink nieuwe trainer vv Twenthe Mark Bolink wordt de nieuwe hoofdtrainer van vv Twenthe. De 32-jarige Gorenaar heeft ondanks zijn jonge leeftijd al jarenlange ervaring en krijgt het vertrouwen van de Tricolores in zijn […]
  • Bolink kent vuurdoop, Gierveld terug bij Tricolores11 juli 2020 Bolink kent vuurdoop, Gierveld terug bij Tricolores Gespannen en toch ook zelfverzekerd begint hij aan zijn klus bij vv Twenthe. Plaatsgenoot Mark Bolink moet na deze zomer kleur gaan gegeven aan de Tricolores. De trainer sprak eerder deze […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Wees loyaal, koop lokaal. Ook online…19 april 2020 Wees loyaal, koop lokaal. Ook online… Het Ondernemersplatform en de gemeente Hof van Twente roepen inwoners uit Goor en de overige kernen in de Hof op, om zeker in deze tijd vooral lokaal te shoppen. Ook online via de nieuwe […]