Voetbalhumor in Coronatijd

Een fraaie geste met een kleine steek onder water voor de nieuwbakken hoofdtrainer van vv Twenthe. Mark Bolink ontving van de mannen van het vierde elftal van de Tricolores een briefje met een zonnebril en een flesje Corona-bier. “Bij deze willen we je alvast kennis laten maken met de echte sterrenbrigade van vv Twenthe. we hopen dat je, naast de thuiswedstrijden van Twenthe 4, voor wat middagvermaak kunt zorgen”. Dit natuurlijk in de hoop dat er in september weer ‘gewoon’ gevoetbald kan worden op de Goorse velden. Het presentje ging overigens, met andere teksten, ook naar andere ‘bevriende’ relaties van het Goorse voetbalelftal.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe pijnlijk onderuit tegen laagvlieger Hoeve3 maart 2022 Twenthe pijnlijk onderuit tegen laagvlieger Hoeve Twenthe heeft zichzelf een vanavond een slechte dienst bewezen door in een slechte wedstrijd met 0-1 te verliezen van het laag geklasseerde Hoeve Vooruit. De Tricolores kwamen moeizaam op […]
  • Leusink met drie goals op schot voor winnend Twenthe27 februari 2022 Leusink met drie goals op schot voor winnend Twenthe Wouter Leusink heeft op glorieuze wijze Twenthe Goor de overwinning bezorgd. De ploeg van trainer Mark Bolink zegevierde met 4-1 over SC Rekken. Leusink nam maar liefst drie treffers voor […]
  • Twenthe wint nipt maar verdiend26 september 2021 Twenthe wint nipt maar verdiend Twenthe begon het nieuwe seizoen in de zondag vierde klasse B met een nipte 1-0 zege op Rietmolen. Dat duel zou aanvankelijk uit worden gespeeld maar op verzoek van de opponent op 't […]
  • Twenthe wint oefenduel bij Lettele16 augustus 2021 Twenthe wint oefenduel bij Lettele Twenthe Goor kan met een redelijk goed gevoel terugkijken op haar eerste oefenduel. In en tegen Lettele werd met 4-1 gewonnen door de equipe van Mark Bolink (foto). Jeffrey Asbroek, Dani […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]