Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets

Naast de sportende jeugd bij de voetbalverenigingen en de hockeyclub gaat ook de jeugd van de MTB groep van de Toerclub Goor weer van start met de activiteiten op te starten. Daarvoor is, in lijn met de Corona-richtlijnen van de veiligheidsregio Twente en het RIVM een protocol opgesteld. Het verzamelpunt is verplaatst naar de openingspoort van het Bikepark, achter het Doesgoor aan het zandpad. De kinderen verzamelen op het Bikepark en de ouders die hun kinderen brengen moeten op straat blijven.

De training zal zich met name richten op techniek en fysieke contacten zullen daarbij worden vermeden. De obstakels op het Bikepark zullen niet gebruikt worden omdat er geen zogenoemde ‘vang-handen’ ingezet kunnen worden Daarnaast mag er alleen op de eigen mountainbike worden deelgenomen en is het legen van neus of keel taboe.

Wie wil deelnemen aan de jeugd MTB trainingen kan zich aanmelden als lid. Wie het eerste een paar keer kan zich inschrijven als introducé. Dat kan via secretaris@toerclubgoor.nl.