Jonge mountainbikers mogen weer op de fiets

Naast de sportende jeugd bij de voetbalverenigingen en de hockeyclub gaat ook de jeugd van de MTB groep van de Toerclub Goor weer van start met de activiteiten op te starten. Daarvoor is, in lijn met de Corona-richtlijnen van de veiligheidsregio Twente en het RIVM een protocol opgesteld. Het verzamelpunt is verplaatst naar de openingspoort van het Bikepark, achter het Doesgoor aan het zandpad. De kinderen verzamelen op het Bikepark en de ouders die hun kinderen brengen moeten op straat blijven.

De training zal zich met name richten op techniek en fysieke contacten zullen daarbij worden vermeden. De obstakels op het Bikepark zullen niet gebruikt worden omdat er geen zogenoemde ‘vang-handen’ ingezet kunnen worden Daarnaast mag er alleen op de eigen mountainbike worden deelgenomen en is het legen van neus of keel taboe.

Wie wil deelnemen aan de jeugd MTB trainingen kan zich aanmelden als lid. Wie het eerste een paar keer kan zich inschrijven als introducé. Dat kan via secretaris@toerclubgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Bikepark nagetekend voor kleurplaat…12 mei 2020 Bikepark nagetekend voor kleurplaat… Kleurplaten van herkenbare plekken in Hof van Twente zijn in opdracht van HofMarketing gemaakt om kinderen uit Goor en omgeving te kunnen laten kleuren en een serie op te bouwen van van […]
  • Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters19 maart 2017 Slot grijpt winst in 200 kilometer lange Dutch Masters Amanda Slot-Willems heeft zondag de eerste editie van de Dutch Masters of MTB gewonnen. De Goorse huisarts had tien uur en een kwartier nodig voor de liefst 200 kilometer lange tocht op de […]
  • Mountainbike trainingen voor jeugd bijna van start27 februari 2017 Mountainbike trainingen voor jeugd bijna van start Voor de volwassen fietsers was er in de Hof van Twente al genoeg te beleven. Op initiatief van de Toerclub Goor komt nu ook de jeugd echt aan bod. Na de enthousiaste reacties op de pilot […]
  • Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief29 juli 2017 Prima start kinderactiviteiten Goor Collectief Tevreden gezichten bij de organisatie van de zomerse kinderactiviteiten van ondernemersvereniging Goor Collectief. Vanmiddag kwamen zeker zestig af op de mountainbike-clinic die werd […]
  • Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor5 oktober 2017 Veldritwedstrijd GOW Competitie in Goor Goor vormt begin januari het decor van een heuse veldritwedstrijd. Op zaterdag 6 januari wordt rond sportpark 't Doesgoor de twaalfde van veertien wedstrijden in de zogenaamde GOW […]