Rudi Jansen viert 60e verjaardag op bijzondere wijze

Hij is prominent Rellie-lid en in het dagelijks leven werkzaam bij aannemingsbedrijf Haafkes. Rudi Jansen, enkele jaren geleden ook Prins Carnaval van CV Sterzo, is een graag geziene en goedlachse Gorenaar die vandaag op bijzondere wijze zijn 60e verjaardag viert. Met een heuse drive through werd er vanavond met inachtneming van de nu geldende Coronaregels, geproost op zijn verjaring door familie, vrienden en bekenden. Gisteravond werd de bewoner van de Deldensestraat al verrast met een spandoek waarop zijn toenmalige motto als Prins werd aangehaald met één kleine verandering. Destijds luidde die: “Met Rudi an ’t roer is ut leaven minder zoer’. In deze lastige Coronatijd is het woordje is voor de gelegenheid veranderd in ‘was’. Ook via deze weg: Van harte en nog vele jaren !

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ?29 november 2017 Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ? Het wordt alweer de achtste Prins Carnaval van de nog jonge Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo en hij (of zou het voor het eerst een zij zijn?) volgt vanaf komende zaterdagavond (2 […]
  • Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval26 november 2016 Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval Henri Tijhuis is de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo. De Goorse ondernemer kwam tot ieders verrassing uit de rook naar voren in zaal De Ster vanavond. Naast Tijhuis doemden twee […]
  • Het grote gissen is begonnen…17 november 2016 Het grote gissen is begonnen… Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe […]
  • Gerard en Marietje al 60 jaar een paar30 juni 2021 Gerard en Marietje al 60 jaar een paar Een diamanten dag op deze 30e juni voor Gerard en Marietje ten Berge. Zij zijn vandaag op de kop af 60 jaar getrouwd en na al die jaren nog steeds gelukkig samen. Ook via deze weg worden […]
  • Toch nog een beetje carnaval…29 november 2020 Toch nog een beetje carnaval… Het had dé avond moeten worden van de opkomst van de 11e Prins Carnaval van het Goorse CV Sterzo maar ook hier gooide Corona roet in het eten. Het jubileumjaar van de groeiende Goorse […]