Rudi Jansen viert 60e verjaardag op bijzondere wijze

Hij is prominent Rellie-lid en in het dagelijks leven werkzaam bij aannemingsbedrijf Haafkes. Rudi Jansen, enkele jaren geleden ook Prins Carnaval van CV Sterzo, is een graag geziene en goedlachse Gorenaar die vandaag op bijzondere wijze zijn 60e verjaardag viert. Met een heuse drive through werd er vanavond met inachtneming van de nu geldende Coronaregels, geproost op zijn verjaring door familie, vrienden en bekenden. Gisteravond werd de bewoner van de Deldensestraat al verrast met een spandoek waarop zijn toenmalige motto als Prins werd aangehaald met één kleine verandering. Destijds luidde die: “Met Rudi an ’t roer is ut leaven minder zoer’. In deze lastige Coronatijd is het woordje is voor de gelegenheid veranderd in ‘was’. Ook via deze weg: Van harte en nog vele jaren !

Gerelateerde berichten

  • Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval26 november 2016 Henri Tijhuis nieuwe Goorse Prins Carnaval Henri Tijhuis is de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo. De Goorse ondernemer kwam tot ieders verrassing uit de rook naar voren in zaal De Ster vanavond. Naast Tijhuis doemden twee […]
  • Het grote gissen is begonnen…17 november 2016 Het grote gissen is begonnen… Wie wordt de zevende Prins Carnaval van CV Sterzo ? Dat is de grote vraag, vooral bij de Goorse carnavalisten die inmiddels zijn begonnen met het gissen naar de naam van de nieuwe […]
  • Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ?29 november 2017 Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Goor ? Het wordt alweer de achtste Prins Carnaval van de nog jonge Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo en hij (of zou het voor het eerst een zij zijn?) volgt vanaf komende zaterdagavond (2 […]
  • Piet en Leni Schalk 60 jaar getrouwd7 april 2020 Piet en Leni Schalk 60 jaar getrouwd Het moet vanwege de Corona-crisis ingetogen en op afstand maar de vriwegde is er niet minder om aan de Posthuisstraat in Goor. Daar vieren Piet en Leni Schalk een diamanten […]
  • Werk in uitvoering bij Prins Rudi12 december 2015 Werk in uitvoering bij Prins Rudi De woning van de kersverse Hofprins Rudi Jansen is vandaag in de hekken gezet met een bord dat verwijst naar een feestelijke dag in januari. Dan vindt het zogenoemde paalplaatsen plaats […]