Bieb weer open, leescafé nog niet

Vanaf volgende week maandag (18 mei) is de bibliotheek Hof van Twente in Goor weer geopend terecht om boeken te lenen en terug te brengen met inachtneming van de geldende Coronaregels. Vanaf komende maandag (11 mei) is het al mogelijk om gereserveerde boeken af te halen. Het verzoek is wel om na de 18e zoveel mogelijk online te reserveren. Er volgt dan een bericht wanneer de boeken klaar staan. Het Leescafé blijft tot nader order wel gesloten en het is ook nog niet mogelijk om gebruik te maken van computers, werkplekken en leestafels in verband met het Coronavirus waardoor ook de Goorse bieb al zeven weken dicht is. Hieronder (via lees meer) de aangepaste openingstijden van de bibliotheek.

Maandag: 10.00 – 14.00 uur, dinsdag: 10.00 – 14.00 uur, woensdag: 10.00 – 14.00 uur, donderdag: 10.00 – 14.00 uur, vrijdag: 10.00 – 14.00 uur en zaterdag: 10.00 – 14.00 uur

Gerelateerde berichten

  • Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij ouderen23 april 2020 Bibliotheek gaat boeken bezorgen bij ouderen De bibliotheek Hof van Twente gaat boeken bezorgen bij ouderen die daar behoefte aan hebben en nu niet in staat zijn om 'leesvoer' te lenen. De bieb in Goor is vanwege het Corona-virus […]
  • Bibliotheek dicht tot en met 18 november4 november 2020 Bibliotheek dicht tot en met 18 november De Goorse bibliotheek is vanaf morgen twee weken gesloten. Dit in verband met de aangescherpte Corona-maatregelen en de nieuwe adviezen van het RIVM. Wie nog boeken of ander geleend […]
  • Workshops voor kinderen in de bibliotheek…9 oktober 2020 Workshops voor kinderen in de bibliotheek… In de bibliotheek in Goor worden de komende Herfstvakantie-week 4 workshops georganiseerd op het gebied van techniek en programmeren. Morgen (zaterdag) kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar […]
  • Digisterker voor hulp bij communicatie met de overheid8 maart 2020 Digisterker voor hulp bij communicatie met de overheid Er komen vier cursus-ochtenden in de Goorse bibliotheek voor mensen die problemen hebben met de digitale communicatie met de overheid. Onder de noemer Digisterker zijn instructeurs […]
  • Albatros winnaar Leesvirus19 mei 2016 Albatros winnaar Leesvirus De kinderen van groep 5 en 6 van de Albatros hebben de leeswedstrijd 'Leesvirus' gewonnen. de Goorse kinderen haalden de meeste punten bij dit leesbevorderingsproject waarin kinderen van […]